Szentesen várják a boxolókat

A Felix Promotion szombaton, Szentes városában rendezi évadnyitó ökölvívó gáláját, melynek programjában a magyar profi boksz krémje mutatja meg tudását.

A Dr. Papp László Sportcsarnokban megrendezésre kerülő esemény szervezése már célegyenesben van, összeállt a program, s a ringbe lépő ökölvívók is már az utolsó simításokat végzik az edzőtermekben.

A főmérkőzésen Bedák Zsolt (24 győzelem, 1 vereség) egy tíz menetes nemzetközi mérkőzésen lép szorítóba, éspedig a kenyai Nick Otieno (29 győzelem, 10 vereség) ellen, de olyan további közönség kedvencek is láthatóak lesznek, mint a cirkálósúlyú bajnok Szellő Imre, a nagyközépsúlyú Kelemen Balázs, a debütáló nehézsúlyú Darmos József, a pehelysúlyú Laki Róbert, a nyáron WBF interkontinentális övet hatalmas kiütéssel megszerző Baranyi Richárd, és a WBO középsúlyú ifjúsági bajnoka, Nagy Lajos Márk is.

 

„A legfrissebb információim szerint egészen biztosan telt ház lesz, a jegyek döntő többsége gazdára talált.” – fogalmazott Bertók Róbert. „Azt gondolom, hogy remek hangulatú bokszgálát, minőségi küzdelmeket láthat majd a publikum. A húzónevek pedig kivétel nélkül minőségi külföldi ökölvívókkal csapnak össze, látványos mérkőzésekre számítok és természetesen bízom a magyar sikerekben.”

 

A hivatalos mérlegelésre pénteken, 17 órai kezdettel a hódmezővásárhelyi Hotel Ginkgo-ban kerül sor (Hódmezővásárhely, Zrínyi u. 2).

 

A tervezett szombati program

Bedák Zsolt – Nick Otieno, kispehelysúly, 10 menet

Nagy Márk – Micskó Sándor, középsúly, 10 menet

Szellő Imre – Ismail Abdoul, cirkálósúly, 6 menet

Baranyi Richárd – Daniel Wanyonyi, félnehézsúly, 6 menet

Kelemen Balázs – Mikheil Khutsishvili, nagyközépsúly, 6 menet

Laki Róbert – Nugzar Chavchavadze, pehelysúly, 4 menet

Sulák András – Vardan Besalyan, nagyközépsúly, 4 menet

Darmos József – Uba George, nehézsúly, 4 menet

 

A gálát a közszolgálati sportcsatorna, az M4 szombat este 22:20-tól élőben sugározza, így az eseményt minden magyar sportrajongó figyelemmel követheti.