Személyre szabott, ingyenes életmód programot indít Katus Attila

A KATUSAKTÍV elnevezésű életmód-program azon az elven alapul, hogy az emberek különbözőek, ezért egyénenként eltérőek lehetnek az elhízás okai, és így a fogyáshoz vezető út is mást követel meg. Ezt szem előtt tartva, a piacon eddig egyedülálló program első lépése a kliens állapotának felmérése, majd az adatok elemzése, hogy a kiértékelést követően olyan, az egyéni igényekre szabott tanácsokat kaphasson az ügyfél, melyek jelentősen nagyobb hatásfokkal működnek, mint egy átlagos fogyókúra.     

katus_0428

Katus Attila világbajnok aerobik edző saját évtizedes tapasztalatai mellett dietetikus, gasztroenterológus és szomnológus szakértők tudását használta fel a program kidolgozásakor. „Hetente legalább három új diétás módszerbe lehet belefutni, azonban ezek megbízhatósága sok esetben megkérdőjelezhető. A fogyás és az optimális súly megtartása rendkívül sok tényező függvénye, közel sem biztos, hogy ami egyik ember esetében működik, azt a másik is ugyanolyan hatékonyan tudja hasznosítani. Emellett a fogyókúrák nagy része szakmailag hiteltelen, unalmas, vagy épp nehezen követhető. Számomra már a fogyókúra elnevezés is visszásan hat, hiszen kúra-szerűen testsúlyt csökkenteni nem lenne szabad.” – összegezte véleményét Katus Attila.

A fitneszguru új, KATUSAKTÍV elnevezésű programja ingyenes megoldást kínál a bikini szezonra készülőknek. A program első lépése a felmérés. „Mert ugye, ha nem tudjuk, honnan indulunk, akkor azt sem tudjuk, milyen hosszú utat kell megtennünk, amíg célba érünk.” – indokolja Attila. „Egy személyi edző mindig ezzel kezdi a munkáját, felméri kliense állapotát.” A kérdőív kitöltésével a fogyni vágyók feltérképezhetik életüket, táplálkozási, testmozgási és egyéb életmódbeli szokásaikat, valamint szembesíthetik magukat erősségeikkel, gyengeségeikkel egyaránt. A program azonnali alternatívákat kínál, számtalan elméleti és gyakorlati tanáccsal lát el.

Katus Attila életmódprogramja amellett, hogy ingyenesen elérhető bárki számára, egyedülálló is a piacon, ugyanis személyre szabottan nyújt segítséget. „Az elhízásnak lehet genetikai oka, érzelmi, hormonális, és lehet a helytelen étkezés következménye. A megoldás is minden ember esetében máshol rejlik. Van, akinek aktívabb életmódot javaslok, de akad olyan is, akinek a kiegyensúlyozottság hiányzik az életéből. Ezeket az eltéréseket tudom a KATUSAKTÍV programmal kiszűrni, és így egyéni segítséget nyújtani.” – nyilatkozta a programról a sportszakember.