Szellő készen áll a harcra!

A volt orosz tagállamokban élő ökölvívók harcmodora, állóképessége minden ökölvívó számára kihívást jelent és a cirkálósúlyban ilyen dominancia mutatkozik most egy ideig, ha csak Lebedev, Drozd vagy Chakiev nevét említjük . Ezt a megállapítást tette Szellő Imre (2-0-0), amikor kiderült, hogy a Ferobox Event november 15-ei, tatabányai gáláján egy ilyen bunyóssal néz majd farkasszemet a 27 éves Giorgi Tevdorashvili (19-12-3 – 12 K.O./T.K.O)  személyében.

A cirkálósúlyú mérkőzést nyolc menetesre tervezik, és Szellő úgy érzi, edzőjével tökéletesen felkészültek rá. Tulajdonképpen lendületben van, hiszen a szeptember 20-ai, szentesi gála óta mindössze néhány nap pihenőt engedélyezett magának, úgyhogy szakmailag és erőnlétileg sem lehet oka panaszra.

„Pályafutásom első profi találkozóját egy grúzzal vívtam, és bár az én szempontomból sima meccs volt, az ellenfelem egyetlen pillanatra sem adta fel a küzdelmet, az utolsó utáni lehetőséget is igyekezett megragadni, hogy megnehezítse a dolgomat. Ez minden ex orosz srácra jellemző” – mondta Szellő, aki természetesen jó néhány videofelvételt megnézett Tevdorashviliről, akit a harcmodora és technikai tudása alapján erős ellenfélnek tart.

„A szorítóban senki sem veszélytelen, bárki képes olyat előhúzni a tarsolyából, amivel meglepi az ellenfelét. Nekem az a dolgom, hogy mindenre felkészüljek, mert úgy érhet a legkevesebb meglepetés” – tette hozzá Szellő.

A november 15-ei Ferobox Event gálára jegyek kaphatók elővételben a Földi Imre Sportcsarnokban, és a Fortuna jegyirodában 2500, illetve 5000 forintért – a gálát az M1 élőben közvetíti 21.45 órától.