Századforduló Parti az Astoriában

NévtelenSzáz évre visszarepítő gasztro-kulturális időutazásra csábítja május 16-án az érdeklődőket az idén százéves Danubius Hotel Astoria. A patinás épület adta díszletek közt korabeli jelmezekkel és archív képekkel idézi meg a szálloda 1914-et, a nyitás évét, s új hangszerelésben korhű gasztronómiai fogások teszik teljessé a történelmi kalandtúrát. A „Századforduló Partin” az elmúlt száz év slágerei, valamint Kern András zenés műsora szórakoztatja a nagyérdeműt.

 

A Századforduló Parti keretében bárki visszarepülhet az időben és átérezheti a különleges hangulatát ennek a páratlan időszaknak, hiszen az idén százéves Astoria időutazásra hívja az érdeklődőket. A szálloda Múzeum körút felöli bejáratánál automobil és vörös szőnyeg várja majd a vendégeket, akiket korabeli jelmezbe öltözött személyzet fogad ünnepi üdvözlő itallal. A korhű élményt fokozzák a százéves díszletek és az archív felvételek, a műsor, valamint azok a különleges és olykor már-már feledésbe merült gasztronómiai fogások, melyeket az ültetett állófogadás során kóstolhatnak meg a vendégek.

A rendkívüli ételek mellé száz év slágerei szólnak majd, ezt követően pedig Kern András és Heilig Gábor vendégművész, a Lövölde tér című zenés műsorral várja a nagyérdeműt. Az Astoria Bárjában a népszerű régi dalok mellett a közönség hallhatja az újabbakat is, mint például a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Lövölde tér, és természetesen nem maradhat el az Astoria című örökbecsű szerzemény sem.

A pazar este az Astoria száz évessége alkalmából egyszeri és megismételhetetlen beszédekkel nyílik, és centenáriumi torta ceremóniával ér véget. Búcsúajándékként minden vendég az Astoria százéves üvegcsillárjából származó kristály-gyönggyel térhet haza.

Az időutazás 2014. május 16-án 18 órakor veszi kezdetét, a belépők korlátozott számban kaphatók, 9900 forintért.

Danubius Hotel Astoria

Századforduló Parti

2014. május 16. 18:00 órától

cafeastoriabudapest.hu