Szabó Melinda az Arnold Classicra készül

Amatőrként már kétszer megnyerte a világ legnagyobb versenyét, most a profik között indul az OXXO Life versenyzője

A fitness és a testépítés világában az év legrangosabb és legnagyobb eseménye az Arnold Classic, melyet idén március elején rendeznek meg az amerikai Columbusban. Az OXXO Life versenyzője, Szabó Melinda amatőrként  kétszer is megnyerte ezt a versenyt, melyet az élő legenda, Arnold Schwarzenegger neve fémjelez, és győztesként alkalma is volt találkozni a testépítés atyjával. Melinda idén már a profik között száll harcba a győzelemért, ahol az ő 23 évével messze a legfiatalabbnak számít a mezőnyben. Amatőrként sem kis dolog megnyerni a világ legnagyobb versenyét, de a profik között sokkal nehezebb dolga lesz Melindának.

Sokkal erősebb a mezőny, olyan versenyzők ellen kell harcba szállni, akik több éve már a kategória legjobbjai a világon, és a követelmények is mások, például a nagyobb hangsúlyt fektetnek a testfordulókra, nagyobb izomtömeggel kell rendelkezniük a versenyzőknek, és komoly show műsort kell hibátlanul bemutatni a győzelemért. Mivel először indul profiként, az első hatba kerülés már hatalmas eredmény lenne Melinda számára, de természetesen győzni megy Amerikába az OXXO Life versenyzője:

– Pontosan tudom, mit kell teljesítenem, hiszen láttam már ellenfeleimet  versenyezni, ezért hónapok óta tudatosan készülök az Arnold Classicra – mondta szabó Melinda-. Ez nem kis feladat, hiszen a kemény edzések mellett nagyon fontos a megfelelő étkezés, valamint a kiegészítő vitaminok is elengedhetetlenek. Mindezeket összeállítani, betartani és lélekben is felkészülni komoly feladat, ráadásul úgy kell időzíteni, hogy a verseny időpontjára legyek csúcsformában. Mindez nagyon komoly kihívás, de az ottani hangulat, a közönség, a verseny és a jó szereplés hatalmas motiváció számomra, ez ad erőt a mindennapi felkészüléshez – fejezi be mosolyogva az OXXO Life versenyzője.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*