Szabados Ágnes új kihívások előtt

SPORTKLUB_ELVEZD kampany (72)r_resizeSzabados Ágnes igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen 25 éves korára majdnem minden álma teljesült. A SportKlub Híradójának műsorvezetőjét mostantól az RTL Klub Híradójában is láthatják a nézők.

Milyen változást hoz ez az életedbe?

 

Elmondhatatlan érzés ez számomra, még fel sem fogtam, hogy mi történik, nagyon boldog vagyok, hogy megkaptam ezt a lehetőséget és bizonyíthatok. Korábban a Szegedi városi televíziónál végigjártam a ranglétrát:  kezdetben én tekertem a súgógépet, majd a háttérben dolgoztam, mielőtt hírolvasó lettem. Amikor engem választottak a SportKlub Híradójának vezetésére tudtam, hogy a legjobb helyen vagyok, egy olyan profi csapat része lettem, akiktől rengeteget tanultam. A SportKlubon a kezdetektől fogva élőben vezetem a Híradót, aminek nagyon örülök, mert úgy érzem, az élő adással járó drukk a legjobbat hozza ki belőlem.

 

A SportKlubnál könnyen sikerült beilleszkednem, imádom a csapatot, és nagyon élvezem a forgatásokat. Emlékszem, az első időszakban előfordult, hogy küzdöttem egy-két sportoló nevével, de ma már otthonosan mozgok ebben a világban. Most ismét újabb mérföldkőhöz értem, teljesen megváltozik az életem, de ezt kicsit sem bánom, sőt! Szerencsére még nincs itt a búcsú ideje, hiszen még jó ideig láthatnak a nézők a SportKlub képernyőjén is.

 

Riporterként viszont búcsúzol a SportKlubtól, hiányozni fog a MezTelenül című műsor?

Nagyon szerettem a MezTelenülben dolgozni, igazi kihívás volt számomra. Rengeteg sportoló életét, teljesen új arcát mutathattam meg a nézőknek, sokukkal barátság is kialakult a közös munka során.

 

Mi a legfontosabb, amit a SportKlubon eltöltött éveid alatt megtanultál?

Az alázat! Ebben a szakmában borzasztóan alázatosnak kell lenni. Rengeteg sportolóval találkoztam, akik világsikereket értek el, és beengedtek engem és a nézőket a magánéletükbe. Mocsai Lajos meghívott minket az otthonába, Pálinger Kati először a SportKlub kamerája előtt mutatta meg kislányát. Fantasztikus emberekkel találkoztam, akik mind-mind alázatosan küzdöttek éveken át. Örülök, hogy nem kell teljesen búcsút intenem, és még egy ideig része lehetek a sportolók különleges világának!