SWING LETT A KÖZÖNSÉG KEDVENCE

Gájer Bálintot A Dal elődöntője óta foglalkoztatja a kérdés, hogy mennyire nyitott a mai  közönség a swing stílusú zenére. Én hiszek a swingben és nap, mint nap érzem, hogy egyre népszerűbb a műfaj. Ennek ellenére engem is meglepett, hogy a trendi pop számokkal szemben győztesként jött ki a dalom. Egy előadó nem is kaphat pozitívabb visszajelzést, mint, hogy a közönség juttatja tovább. Nagyon hálás vagyok nekik ezért” — mesélte Bálint.

A szombati verseny izgalmasnak ígérkezik, hiszen nyolc teljesen különböző stílusú dal mérkőzik meg egymással. Bálint a dalával kapcsolatban elmondta: „A That’s How It Goes hangszerelése ugyan swinges, de elég pop-os, modern a hangzása, tehát nem egy klasszikus swing dalról van szó, ráadásul érdemes odafigyelni a mondanivalójára is: mindig a jövőre kell koncentrálni és minden nehézség ellenére ki kell hozni a jelenből a maximumot”. 

Bálint, dalának kulcsgondolata szerint készül a szombatra, szeretne a legjobb négy közé jutni, hogy újra a közönség dönthessen sorsáról. „Eddig álmodni sem mertem volna, de a célhoz közeledve már egyre többször játszom el a bécsi szereplés gondolatával. Remélem, hogy a közönség a döntőben is olyan lelkesen fog támogatni, mint a múlt heti műsorban” — tette hozzá Bálint.

image001