SUSCO Expo ¬– Alig két hét maradt pályázni!

2014. július 15-ig várják a pályázatokat a SUSCO Expo kiállítói helyeire a SUSCO Budapest 2014 fenntartható fejlődési konferencia szervezői. A három legjobb pályázat jutalomban részesül! Időközben a konferenciára is elindult a regisztráció a www.suscobudapest.com oldalon, ahol hat különböző regisztrációs csomagból választhatnak a konferencia iránt érdeklődők.

Mi kell ahhoz, hogy Magyarország felkerüljön Európa és a világ „fenntartható térképére”? Minél több előremutató intézkedésen, jó gyakorlaton és elkötelezett szereplőn túl egy olyan rendszeresen megrendezésre kerülő találkozó, ahol a fenntartható fejlődés elősegítésében részt vevő döntéshozók, cégvezetők és civil szereplők időről időre megvitathatják a régiós szinten legfontosabb kérdéseket, kapcsolatokat teremthetnek, ötleteket nyerhetnek. Ez a találkozó idén végre megvalósul, a SUSCO Budapest nemzetközi konferenciasorozat első eseményére 2014. október 2-3-án kerül sor a Millenárison. A konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni a www.suscobudapest.com oldalon lehet hat különböző csomagból választva.

A nagyszabású nemzetközi konferencia kísérőprogramjaként a Millenáris ad otthont a kétnapos SUSCO Exponak, ahol nemcsak a döntéshozói réteg és a tudományos élet szereplői, hanem a civil szervezetek, start up-ok, és a fenntarthatóság szellemében munkálkodó cégek is megmutathatják magukat a széles nagyközönség előtt.

A SUSCO Expo a közönség számára ingyenes, a két nap során kb. 3000 látogatót várnak a vásárra. Az expo a civil, üzleti, non-profit és tudományos szektor innovatív, a környezetvédelmet kiemelten fontosnak tartó szereplőinek nyújt lehetőséget arra, hogy bemutatkozzanak nemzetközi szaktekintélyek és befolyásos cégvezetők előtt, ezzel is öregbítve hírnevüket vagy éppen megalapozva vállalkozásuk sikerét.

A SUSCO Expo limitált kiállítói helyeit a szervezők egy pályázat segítségével osztják ki. A pályázatra a fenntarthatósághoz köthető kreatív és interaktív kiállítói aktivitásokat várnak, a pályázat meghosszabbított benyújtási határideje 2014. július 15. A legjobb pályaműveket kedvezményes kiállítói helyekkel jutalmazzák, a harmadik helyezett pályamű 20%, a második 50% kiállítói kedvezményben részesül, míg az első helyezett pályázó ingyen kiállítói lehetőséghez jut. Érdemes tehát pályázni mindenkinek, aki nem szeretne kimaradni az ősz legzöldebb eseményéből, a SUSCO Expóból! A részletek megtalálhatók a SUSCO Budapest honlapján; a pályázati űrlap letölthető a SUSCO Expo menüpont alatt.