Stúdióavató EDDA koncert a Juventus rádió 103,9-ben

Több hónapos technikai fejlesztést követően, június 8-án az EDDA avatta fel a Juventus rádió vadonatúj stúdióját

A Juventus rádió az ország legrégebbi kereskedelmi rádiós márkája. Az elmúlt huszonhat évben az állomás mind hallgatottságban, mind brand erejét tekintve a rádiós mezőny élén járt, folyamatos innovációnak köszönhetően pedig ma is megkerülhetetlen szereplője a piacnak. A most befejeződött fejlesztéseknek köszönhetően a rádióállomás nemzetközi szinteken is kimagasló műszaki felszereltségűvé vált.

Juventus_Pataky Attila

   Az új stúdió avatásában az EDDA segített a Helló Budapest! stábjának. A hallgatók számára a juventus.hu-n követhető videó streammel vált teljessé a koncertélmény.

   Az online látványstúdió egész héten koncerteknek ad helyszínt. A Helló Budapest! vendégei a héten többek között Szekeres Adrienn, az operettszínház művészei, valamint a Republic, amely pénteken zárja az átadási ünnepség hetét.

   “A technikai fejlesztésből a hallgatók a szebb, tisztább és dinamikusabb hangzást és a teljesebb élő zenei élmény fogják észrevenni akár az autórádióban FM sávon, akár online a számítógépen, akár mobiltelefonon hallgatják kedvenc rádiójukat. Az elmúlt pár évben talán kevesebb figyelmet szenteltünk a technikai fejlődésre, de most hatalmasat ugrottunk előre. Az új technikai eszközök, az IP alapú hangrendszer és a 42NET szoftvereinek kombinációjával a teljes adásláncunk digitálissá vált. A hallgatók mától hibátlan hangzást kapnak a Juventustól akár a stúdióból megy az adás, akár külső helyszínről, élőben jelentkezünk.” – mondta el Door Tamás a Juventus rádió vezérigazgatója.