Strandok Éjszakája a Római Strandfürdőn – Egy igazi latin este

strand1Igazi latin stranddá változik augusztus elsején, pénteken a Római strandfürdő, ahol a Strandok Éjszakája alkalmából reggel 10-től este 10-ig áll majd a bál, és ahol a szervezők a csillagokat is lehozzák az égről.

A Brazil Kulturális Központ táncosai ritmusos zenével és a dinamikus táncukkal forralják fel a közönség vérét, a bátrabbak velük együtt rázhatják. Aki a szamba, mambó és a salsa helyett inkább hűsölne, az a pálmafák és napernyők árnyékában élvezheti a Copacabana-t idéző hangulatot.

Ha valaki másfajta mozgásra vágyik, felfrissülhet a Gilda Max vidám aquafitness óráján, amit azok is élvezhetnek, akik nem tudnak úszni vagy valamilyen okból nehezebben mozognak. Az aquafitness a legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan átmozgatja, egyszerre biztosít erőt és rugalmasságot – mindenképp érdemes kipróbálni!

A lustábbaknak sem kell elkeseredni, mert őket egy profi masszőr várja egy kis egészséges kényeztetésre.

Az élményvadászok benevezhetnek a vízipisztoly csatára, a különcöknek a buborékfocit ajánljuk, ami a legújabb mókás őrület! A játékosok hatalmas buborékká válva kergetik a labdát, miközben ők talán még a focinál is többet gurulnak.

Este fél kilenckor pedig indul a csillagvadászat! Ezen az éjszakán intenzív csillaghullás várható – ám itt nemcsak az eget lesz érdemes csillagok után kutatva kémlelni, hanem a medencéket is! Kilenc órától pedig egy fergeteges brazil szamba és capoeira show zárja ezt a különleges strand napot.

A nap folyamán mindezek mellett a szerencsésebb vendégek ajándékokat és belépőjegyeket is nyerhetnek, amelyekkel máskor is élvezhetik a Római Strandfürdő élménymedencéjét, pezsgőztetőjét, csúszdaparkját vagy a játszóparadicsommá vált gyermekmedencéjét.