Stadionavató a televízióban

A hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Puskás-Suzuki-kupa bronzmérkőzése és döntője is képernyőre kerül. Előbbit a Sport2, utóbbit, amely stadionavató is egyben, a Sport1 és a Duna World közvetíti élőben.

A hagyományosan húsvétkor megrendezésre kerülő Puskás-Suzuki-kupának hat csapat vág neki 2014-ben. A házigazda Puskás Akadémia mellett Puskás Ferenc korábbi csapatai, a Budapest Honvéd és a Real Madrid, az általa egykor edzőként irányított Panathinaikosz, az ausztrál Melbourne Football Institute és az újonc Dinamo Zagreb.

A péntektől-hétfőig tartó megmérettetés két mérkőzése is képernyőre kerül a zárónapon. Délelőtt a bronzéremért vívott ütközetet a Sport2 közvetíti a Puskás Akadémia pályájáról, a kommentátor Farkas Norbert lesz.  Az este folyamán 19 órától rendezik meg a finálét, amely egyben a Pancho Aréna nyitómérkőzése is egyben. A Sport1 17:45-től a mérkőzés mellett a látványosnak ígérkező, ünnepélyes stadionavatót is teljes egészében közvetíti, a Duna World pedig 18:30-kor kapcsolódik be a közvetítésbe. A Pancho Arénába kitelepült stúdióban Faragó Richard lesz a műsorvezető, a kommentátor Petur András, a riporter pedig Takács Rita lesz.

Puskás-Suzuki-kupa, bronzmérkőzés: április 21., 10.45, Sport2 (élő); kommentátor: Farkas Norbert

Puskás-Suzuki-kupa, döntő és ünnepélyes megnyitó: április 21., 17.45, Sport1 (élő), és 18:30 Duna World (élő); műsorvezető: Faragó Richard, kommentátor: Petur András, riporter: Takács Rita