Spanyolországban is nehéz versenyhétvégén vagyunk túl

Jaramában sem sikerült a legjobban a versenyhétvége Kiss Norbi számára, aki bár mindkét napon az időmérő edzésen a 3. helyet tudta megszerezni, ami bizakodásra adhatott okot, a versenyek nem jöttek ki jól. Technikai hiba és egy büntetés is pontveszteséget okozott.

norbi

“Vártam a hétvégét, mert azt gondoltam ez lehet az a pálya ahol egy kicsit visszatérhetünk a szezon közepi formánkhoz, ami végülis be is jött valamennyire hiszen szombaton is és vasárnap is a harmadik rajtkockát sikerült megszerezni, amire azért büszke vagyok, de a versenyek sajnos nem sikerültek jól. Minden rajtnál bajba kerültem, poziciót vesztettem, majd még a nap végén a szombati 4. poziciómat is elvették egy koccanás miatt, amit egyáltalán nem érzek igazságosnak, de sajnos el kell fogadni. Ezzel sajnos 8 pontot vesztettünk a bajnokságban már szombaton. Aztán vasárnap sem alakult sokkal jobban a helyzet, egy 5. hely, majd pedig egy újabb kormányzással kapcsolatos technikai hiba állított meg. Sajnos az a helyzet hogy a bajnokságban a 3. hely nagyon távol került. Persze hihetetlen jó eredmény az is már hogy harcban lehettünk érte. Azért nem adjuk még fel, Le Mans is egy jó helyszín lehet, főleg ha esetleg esne az eső.” – mondta Norbi.

A következő és egyben utolsó állomás a bajnokságban tehát Október 8-9., Le Mans ahol eldől majd a bajnoki cím sorsa, és izgalmas csata várható a 3. és a 6. pozíciók között is.