SPA- CE 2013 – A tudásgyarapítás lehetősége

Október 3-5. között  Sárváron rendezik meg Közép-Európa legnagyobb spa és wellness kiállítását.

Ezen a szakkiállításon  nemcsak üzleti lehetőségekkel lehetnek gazdagabbak a résztvevők, hanem tudásukat  is gyarapíthatják az egészségturizmus témakörében.

2011-ben a házigazdák  bemutatkozásán túl, a szlovén, magyar, cseh, olasz és osztrák fürdők/  fürdőhelyek összehasonlításáról, valamint a magyar és szlovén „best practice”  témakörében hallgathattak a résztvevők izgalmas előadásokat.  2012-ben az egészségturizmus minőségbiztosítási ismereteivel, valamint a magyar  és a szlovén egészségturizmus széles körű áttekintésével bővült a szakmai  közönség tudása.

2013-ban újabb  előrelépés történik: két konferenciára is sor kerül. Az október 3-i konferencia  kifejezetten a kiállítóknak szól: nemzetközi piacokról és piaci trendekről adnak  át ismereteket az előadók. Az előadás keretein belül két ígéretesen fejlődő  régió kerül górcső alá.

Az október 4-i  előadásokra mind a hosted buyereket, mind a kiállítókat várják. A házigazda  Sárvár és a nyugat-dunántúli régió bemutatkozásán túl Ruszinkó Ádám, a Magyar  Egészségturizmus Marketing Egyesület elnöke beszél a közép-európai természetes  gyógytényezőkről. A másik előadás az egészségturizmus trendjeiről szól majd.  További információ: www.spa-ce.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*