Sorozatokat nézett a kórházban Avicii

aviciiAz alig 24 éves, Magyarországon is rendkívül népszerű Avicii nemrég lemondta bulijait, mindezt azért, mert a világhírű DJ néhány napra kórházba vonult. Mostanra azonban jobban van, a slágerlistákon pedig ilyenkor sincs megállás, így át is vette a Class40-en a vezetést a lemezlovas. Eközben Takács Nikolas már a legjobb 5-ben van, James Blunt pedig új dallal debütált a leghallgatottabb rádió kedvencei között.

A svéd Avicii a magyar rádióhallgatók állandó kedvence, a kisebb-nagyobb betegségek azonban a világsztárokat sem kerülik el. A hírek szerint azonban a néhány napos kórház után a lemezlovas mostanra összeszedte magát, egy dögös barna lány oldalán látták lábadozni a napsütötte Miamiban. Avicii persze a kórházban sem szomorkodott, arról twittelt rajongóinak, hogy így legalább fel tudja hozni magát kedvenc tévésorozataival. A DJ Addicted To You című új felvétele egészen az első helyig lépdelt, így ezen a héten vezeti a Class FM slágerlistáját.

Az érzékeny hangú James Blunt új dallal debütált eközben, a Heart To Heart jelenleg a 39. helyen található hazánk mérvadó slágerlistáján. James egyébként idén ősszel koncertturnéja során Budapesten is fellép majd, az ígéretek szerint pedig az a klasszikus, álmodozó stílus köszön majd vissza az énekes közelgő műsorában, mint amely a kezdetekben elhozta számára a világsikert.

A Class40-en nem csak a szupersztárok, de a magyar tehetségek is szépen muzsikálnak. Erre utal, hogy Takács Nikolas egyre feljebb tör a slágerlistán, ezen a héten már a 4. helyen áll Rád hangoltam című dalával. Vajon képes lesz az énekes betörni az első háromba, a legnagyobbak közé?