Sophia Vergara megjárta a poklot

A sors néha kárpótol a nehézségekért – ez a Modern család gyönyörű sztárja, Sophia Vergara esetében is igaz. A Comedy Centralon futó sikersorozatnak köszönhetően ő napjaink egyik legjobban fizetett televíziós személyisége, azonban a kolumbiai szépség élete a sorozat előtt nem volt fenékig tejfel. Fürdőruhás fotózások, elsietett házasság, gyilkosság és betegség: csak néhány részlet a színésznő múltjából, amely beárnyékolta hírnév előtti életét. Íme, 5 tény, amit talán nem is sejtettél Sophia Vergaráról.

Út a Modern családig: Vergara eredetileg fogorvosnak készült, de amikor a strandon felfedezte egy modellügynök, úgy döntött, hogy a szépségipart választja. Húszas évei végéig fürdőruhás fotózásokból élt, ám hamar beleszeretett a színészkedésbe is. A tévénézők 17 éves korában láthatták először egy üdítőreklámban, később pedig szappanoperákban és televíziós vetélkedők házigazdájaként bontogatta szárnyait. A világsikert Gloria Delgado Prichett szerepe hozta meg 2009-ben.

Ifjú anyuka: A sorozatban oly hitelesen alakított anyaszerep sem áll távol a 42 éves sztártól. A valóságban Sophiának van egy 22 éves fia, Manolo, aki az első házasságából született. Az elsietett frigy 3 évig tartott a fiatalok között, azonban az elvált szülők továbbra is közeli kapcsolatot ápolnak.

Tragédiák: Vergara élete a családi drámáktól és az egészségügyi problémáktól sem volt mentes. 1996-ban legidősebb bátyját, Rafaelt megölték egy emberrablás során Bogotában, a gyilkos személyére soha nem derült fény. A történtek miatt 1998-ban az egész család áttelepült az Egyesült Államokba, ahol Vergara megalapozta televíziós karrierjét, azonban csupán négy év múlva pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak nála. Számos műtét és sugárkezelés után a színésznő mára teljesen tünetmentes.

Minden jó, ha jó a vége: A latin-amerikai színésznő becsült vagyona meghaladja a 37 millió dollárt, így tavaly a Forbes magazin őt választotta a világ 32. legbefolyásosabb nőjének. Ráadásul három alkalommal nyerte el a legjobban fizetett televíziós színész címet,maga mögé utasítva ezzel olyan sztárokat, mint Ashton Kutcher vagy az Így jártam anyátokkal Robinja, Cobie Smulders.

Esküvői harangok: A színésznőt tavaly karácsonykor Hawaii-on jegyezte el szintén sorozatsztár barátja, Joe Manganiello egy 50.000 dolláros gyémántgyűrűvel. A friss jegyesek állítólag már a családalapítást fontolgatják.

Modern család – új részek minden hétfőn este 20:00-tól a Comedy Central műsorán.