Sok újdonság vár ránk

Interjú Dudás Gergő raliversenyzővel az Eger Rally előtt.

 

A pénteki gépátvétellel kezdődik meg számodra és Tóth Zsolt navigátorod  számára a Credobus Eger Rallye 2019. délután, a Dobó téren a Rajtceremónia lesz, amit a Szuperspeciál követ, Egerszalók – Eger között. Mi a terved az első napi gyorsra?  – Sziasztok! Ismerkedünk és megpróbáljuk élvezni az első gyorsaságit. Zsoltival ez lesz az első éles bevetésünk együtt. Jó gyors szakasz lesz, ahogy láttam videón, kíváncsian várom.

Szombaton kilenc gyors vár rátok három különböző szakaszon. Melyik fekszik vajon az EVO IX-nek és miért? – Igazából nem tudom. Egyik gyorson sem mentem még, amelyiken mégis, azon is visszafele. Szóval nagyon sok újdonság vár ránk, de nagyon jó lesz végre elindulni és ismét versenybe szállni. Hosszú volt a téli szünet, pezseg a vérünk már. Szuhára kíváncsi vagyok, nagyon sok érdekes dolgot hallottam róla. Teljesen más karakterisztikájú pálya lesz, mint a többi. Nehéz lesz belőni a kocsit középpontra, hogy itt is ott is jól mozogjon. Vasárnapra is marad hat gyors nektek, igazi rally szakaszokkal. Erre a napra mi lesz a taktikátok? – Az majd az első nap után kiderül, de nyomni szeretnénk végig, tanulni az autót és sok dolgot megtapasztalni. Kíváncsi vagyok, hogy fog viselkedni az autó ezeken a pályákon. Végezetül, ha lehetne három kívánságod, mik lennének azok az Eger rallyval kapcsolatban? Jó kérdés! Siker..pénz.. csillogás.., ahogy egy híres zene mondja… Viccet félretéve, szeretnénk jó helyezést elérni, de nagyon kemény brigád gyűlt össze, fantasztikus pilótákkal.

Partnereink segítségét köszönjük: Clone GSM, Rodeo Speed Car , AAA Highest creditworthiness, Prometric Test Center, Desef Silver, Dream-Light-Theatre Bt., Jutavit, KWB – Kraftwekbau, Blessed Road Kft., Multi Copy Kft. Komárom, Pallér Csarnok, Supersprint.

 

– Hajósi Miklós –