Sikersorozatokkal köszönti a nyarat a MyTV

Sorozatdömpinggel készül a nyári szünetre a Telenor MyTV. Olyan sikerszériák várják a felhasználókat, mint a Kártyavár második évada, vagy a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot.

HTGAWM1

A nagysikerű első évad után a Kártyavár a következő szezonra is tartogat izgalmas fordulatokat. Ez nem meglepő, hiszen továbbra is Francis Underwood keveri a lapokat a Fehér Házban. A Telenor MyTV-n is elérhető újabb tizenhárom rész még az eddigieknél is nagyobb lelkesedést váltott ki mind a rajongókból, mind a kritikusokból, hiszen a második évad sem szűkölködik sötét játszmákban és hidegvérű hatalmi harcokban.

A történet középpontjában Frank csendes és határozott menetelése áll, amelynek végső állomása az elnöki szék – aki az útjába áll, annak viselnie kell a könyörtelen következményeket. Sikerül-e Underwoodnak kijátszania a legerősebb, mindent vivő kártyát? Hamarosan kiderül…

Meghökkentő bűnügyek és váratlan fordulatok – egy vadonatúj jogi dráma kerül a Telenor MyTV kínálatába. Új platformon debütál ugyanis az AXN Now videótárából a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, amely igazi csemege lehet a bűnügyi történetek szerelmeseinek.

A rendhagyó sorozat egy kurzus köré épül, amelyen Annalise Keating védőügyvéd bemutatja, hogy három lépés elegendő a tökéletes gyilkosság kivitelezéséhez – ezt a néhány lépést azonban korántsem gyerekjáték megtenni. A gyakorlatra épülő és embert próbáló képzés során a hallgatóknak mindenkin át kell gázolniuk a siker érdekében, ugyanis a legjobbakat a sikert, pénzt, csillogást jelentő jogi karrier lehetősége várja.

 HTGAWM2

Mostantól bárki bekukkanthat a Fehér Ház falai közé, vagy részt vehet Annalise bűnügyi kurzusán – asztali számítógépen, laptopon, tableten és mobilon a Telenor MyTV videótárában. Ráadásul, aki most online megrendeli az új Alcatel ONETOUCH POP 8 tabletet, három hónapig ingyen élvezheti a legjobb sorozatok mellett a MyTV videótár teljes kínálatát.

A Telenor MyTV-ről

A Telenor, a hazai piacon elsőként, 2013 novemberében indította el online videó szolgáltatását, a MyTV-t, amelyben 30 csatorna műsora, valamint számtalan sorozat és mozifilm közül válogathatnak az előfizetők. Ezek a tartalmak az internet segítségével bárhol és bármikor megtekinthetők okostelefonon, táblagépen, számítógépen vagy akár tévén is.

A sorozatok között a fiatalabb és idősebb generációk kedvencei, mint például a Kártyavár, a Breaking Bad – Totál szívás, a The Blacklist – A feketelista, a Robert Rodriguez klasszikusa alapján készült Alkonyattól pirkadatig, a Hannibal az AXN Now kínálatából, valamint az Agymenők, a Merlin, illetve a klasszikusok közül a Robog az úthenger, a Patika és a Váratlan utazás egyaránt megtalálhatók.

Az animációs- és rajzfilmsorozatok esetében is gazdag választék áll az előfizetők rendelkezésére, hiszen többek között A Mézga család, Lucky Luke, a Magyar népmesék, a Legyél te is Bonca vagy A nagy ho-ho-horgász kalandjai is elérhetők.

Bővebben a tévézés szabadságáról, a MyTV-ről: https://www.telenor.hu/mytv