Sikersorozat és szexéhes 30-asok a Comedy Centralon

 

 

Szexéhes 30-asok és egy kissé proli, vidéki család mindennapjai színesítik szeptembertől a Comedy Central estéit. Érkezik a kritikusok kedvence, a számos díjat elnyerő és a poros amerikai álmot zseniálisan bemutató Anyám borogass, valamint a humorcsatorna Magyarországon először műsorra tűzi a Megdönthetetlen című sorozatot.  

A Comedy Central egy igazi sikersorozattal készül az őszre. Érkezik az Anyám borogass, amelyről dicshimnuszokat zengenek a kritikusok. „Olyan sorozat, amilyenre a legtöbb néző vágyik: vicces, szerethető és reális képet ad az ország belsejében élő középosztályról” – írta például Robert Bianco, az egyik legjelentősebb napilap, a USA Today kritikusa. Heckkék Indiana államban, a képzeletbeli Orson városában tengetik napjaikat, amelynek legfőbb nevezetessége a világ legnagyobb műanyag tehene. A lakók kissé tahók és Heckkék sem lógnak ki a sorból. Frankie Heck (Patricia Heaton) mindent megtesz azért, hogy családját ne ragadja magával a gazdasági válság, közben pedig küzd három gyermekével.

Közülük az otthon alsógatyában héderező szépfiú Axl a legidősebb, aki nagy bicepsszel és még nagyobb egóval cselleng a világban. A sorban a bájosan bugyuta Sue következik, ő olyan lelkes, széplelkű és optimista, hogy legszívesebben mindenki adna neki egy tockost.  Brick a legkisebb és bár neki több IQ-t adott a sors mint az egész családnak egybevéve, szociopataként nehezen tud bárhova is beilleszkedni. Frankie mindenben számíthat empatikus férjére, Neilre, aki arra a kérdésre, hogy „téged nem zavar, hogy már nem vagyok olyan fiatal és ragyogó mint régen”, a szimpla „ja, ez szívás” választ adja. Patricia Heaton játéka két Emmy-díjat is hozott, ám nem csak miatta érdemes követni a lusta, balfék, de összetartó család történetét: ez egy igazi amerikai prolimese, amely itt, a Kárpát-medencében is ismerősnek tűnhet.

Az Anyám borogass nem az egyetlen nagy dobás idén ősszel. A Megdönthetetlen kötelező mindenki számára, aki aktív az érzelmi  húspiacon és harminc felé közeledve érezte már úgy, hogy soha többé nem lesz normális randija. A Comedy Central először hozza el Magyarországra az NBC szitkomját, amelyben hét barát próbál párt, vagy legalább ágymelegítőt találni az életébe.

A Megdönthetetlen főszereplője Danny Burton, aki gondtalanul rohan bele a 30-as éveibe, falja a csajokat, a stabil párkapcsolat kialakítása azonban nem az erőssége. Képtelen, vagy nem is akar elköteleződni egyetlen bombázó barátnője mellett sem. Amikor utolsó szingli barátja is bedobja a törülközőt és elmegy papás-mamásat játszani, akkor Danny-nek új lakótárs után kell néznie. Így kerül a képbe Justin, a Black Eyes Bar tulajdonosa, aki nemcsak a csehó irányításában, de a csajozás terén is gyengén muzsikál. Danny úgy dönt, hogy segít rajta és nagyon fura barátain. A csapathoz csatlakozik Danny nővére is, aki elvált, dögös 30-asként kissé megrekedt az életében.

Anyám borogass – szeptember 8-tól minden kedden 21 órától a Comedy Central műsorán. Megdönthetetlen – szeptember 9-től minden szerdán 21 órától.