Sikerrel zárultak a Forma 1 nyereményjátékok Németországban

A  Forma 1 magyar futamának németországi népszerűsítése érdekében a Magyar Turizmus  Zrt. németországi képviselete több csatornán keresztül is nyereményjátékot  hirdetett az elmúlt hetekben.

Július  9-22. között a társaság saját facebook oldalán futott az a  nyereményjáték, melynek nyertesei 2 Gold4-Weekendpass birtokában a helyszínen  követhetik majd nyomon a Magyar Nagydíj eseményeit. A szerencsés vendégek egy  éjszakát tölthetnek a Ramada Resort Aquaworld szállodában, ahol egyben az  éjszakai Splash Party fürdőbulira is meghívást kaptak: https://www.facebook.com/ungarn.tourismus -on a  Forma1. Az értékes nyereményeknek és a németországi médiumoknak még  július elején kiküldött sajtóközleményeknek is köszönhetően a játékon több  százan vettek részt. Az akció hatására 15%-kal bővült a facebook oldal  rajongóinak száma és sikerült növelni a rendszeres hírlevél olvasók táborát  is.

Hatalmas sikere volt a  nyereményjátéknak a hr3 (Hessischer Rundfunk) hallgatói körében is. Az  utóbbi években több rangos díjjal – többek között „Radio-Oscar”-ral – is  kitüntetett, szombat délutánonként 14:00-18:00 óra között sugárzott népszerű  0138-6000 show-t ugyanis ezúttal 778 ezren hallgatták. A  visszajelzések szerint a felkínált nyeremények miatt a telefonvonalak is  megállás nélkül csörögtek. Az itt kisorsolt díj egy Supergold weekendpass volt  két éjszaka szállással a Ramada Resort Aquaworld szállodában, ugyancsak  meghívással az éjszakai Splash Party fürdőbulira.

A 2 Supergold weekendpass mellett a Budabike felajánlásában  egy biciklis városnézést, a Budapest  Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. felajánlásában pedig a  Széchenyi fürdőben való fürdőzést nyert a www.gesundheitsreise.de honlapon és facebookon  meghirdetett nyereményjáték nyertese. A müncheni székhelyű online médium,  amellyel a közeljövőben szélesebb körű együttműködést is tervez az MT Zrt.  németországi képviselete szintén nagy érdeklődésről számolt be: a játékba itt is  közel ezren neveztek be. A Magyar  Turizmus Zrt. ezúton is köszöni partnereinek a nyeremény felajánlásokat, melyek  nélkül az akció nem jöhetett volna létre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*