Sikeresen szerepelt Karlovy Varyban a TV2 által támogatott film

A TV2 nemzetközi fesztiválsikerrel tér vissza a mozikba. A csatorna által támogatott Utóélet című filmet a Karlovy Vary filmfesztivál nyitófilmjeként mutatták be. Emellett ősszel jönnek a magyar közönségfilmek: Argo2, Swing, Mancs, Víkend, amelyek a TV2 közreműködésével készültek.
Zomborácz Virág filmje nyitotta az első és második filmekre szakosodott East of the West szekciót az idei Karlovy Vary filmfesztiválon, amely a közép-kelet európai régió legfontosabb A-kategóriás rendezvénye. Az Utóéletet hálásan fogadta a Karlovy Vary filmfesztivál közönsége, a TV2 által támogatott filmet október 30-án mutatják be a hazai mozikban.

Az ősz folyamán emellett olyan magyar sikerfilmeket láthat a hazai közönség, mint például Árpa Attila filmjét, az Argo2-t, a Swing című zenés komédiát Törőcsik Mari, Csákányi Eszter, Ónodi Eszter és Törőcsik Franciska főszereplésével, a híres mentőkutya és gazdája életéről szóló Mancsot, valamint Mátyássy Áron pszichothrillerét, a Víkend című filmet. A régóta várt magyar közönségfilmek a TV2-vel koprodukcióban készültek.