Sem az MSZP-nek, sem más politikai szervezetnek nincs sem hatásköre, sem eszköze arra, hogy nyomozzon

Mesterházy Attilához, az MSZP elnök-frakcióvezetőjéhez fordul Rogán Antal, hogy érje el, Simon Gábor jelenjen meg az Országgyűlés mentelmi bizottságának holnapi ülésén, és tisztázza, honnan származnak a bécsi számláján lévő százmilliók. A Fidesz frakcióvezetője azt is kérte, hogy ha az érintett képviselő nem jelenik meg, akkor legalább a testület szocialista tagjai menjenek el az ülésre, és számoljanak be arról, hogy nekik mit mondott a képviselő, hiszen Simon Gábor a szocialistáknak adott egy magyarázatot arra, honnan származnak a százmilliók.

DSC_4485_resize

“Sem az MSZP-nek, sem más politikai szervezetnek nincs sem hatásköre, sem eszköze arra, hogy nyomozzon”- Budai Bernadett
Fotó: Juhász Melinda

Az MSZP reméli, hogy a hatóságok minden részletet kiderítenek Simon Gábor vagyonnyilatkozatának ügyében, mert “a pártnak is ez az érdeke”. Hiszen sem az MSZP-nek, sem más politikai szervezetnek nincs sem hatásköre sem eszköze arra, hogy nyomozzon – mondta a volt szocialista elnökhelyettes, Simon Gábor vagyonbevallása kapcsán egy keddi, budapesti sajtótájékoztatón a szocialisták szóvivője. Kérdésre válaszolva Budai Bernadett hozzátette, remélik a hatóságok minden részletet kiderítenek az ügyben, mert az MSZP-nek is ez az érdeke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*