Segítség a Sződligetről kitelepítetteknek

Élelmiszer és higiéniai csomagokat vitt az Ökumenikus Segélyszervezet a sződligeti speciális otthon kitelepített lakóinak

 MOBIL ZUHANYZÓ KONTÉNER IS SEGÍTI AZ ÁTMENETI IDŐSZAK ÁTVÉSZELÉSÉT

 TOVÁBBRA IS LEHET SEGÍTENI A 1353-AS ADOMÁNYVONALON

 Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete Sződligeten a Viktor Speciális Otthon kitelepített lakóinak ellátásába kapcsolódott be ma délután a szervezet munkatársaiból és önkénteseiből álló csapat tagjaként. A kitelepítés időszakának átvészeléséhez 110 értelmi fogyatékos lakónak nagy segítséget jelentő élelmiszer és higiéniai cikkeket (személyes tisztálkodási szerek, zöldség, gyümölcs, édesség, szörp, tisztítószerek, labdák, játék, stb.) a Tesco ajánlotta föl adományként.

Szintén ma adta át az Ökumenikus Segélyszervezet a sződligeti iskolában azt a rendszerre rá is kötött mobil zuhanyzó konténert, melynek 6 fülkéjében hideg és meleg víz is van. Megléte rendkívüli nagy segítséget jelent ebben a kritikus helyzetben – mondta el az intézmény vezetője.

A Segélyszervezet küldöttsége az adományok átadása után Visegrádra ment, ahol a szervezet árvíz elleni védekezésben részt vevő önkénteseinek mondott köszönetet Lévai Anikó. A szervezet később egy újabb szivattyút adott át a dunabogdányi önkormányzatnak.

Árvízi segélyprogramjának támogatására az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtést indított:

a segítségnyújtást a 1353-as adományvonalon 250 forinttal lehet támogatni, a www.segelyszervezet.hu oldalon online adományozással lehet csatlakozni az összefogáshoz, csekket a 06 (1) 205 39 55-ös telefonszámon lehet kérni, átutalással pedig a 11705008-20464565-ös számlaszámra, ’árvíz’ megjelöléssel lehet eljuttatni az adományokat!

Az Ökumenikus Segélyszervezet a folyamatosan várja önkéntesek jelentkezését is onkentes@segelyszervezet.hu címen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*