Segítség a fesztiválozóknak

Augusztus végére a nyári fesztiváloknak már csak az emléke él bennünk. A Volton, a Balaton Soundon, a Szigeten, a Strandon vagy a B.my.lake-en szerzett élményeket mindenki megpróbálja jól megjegyezni és elraktározni, hiszen ezek azok a pillanatok, amik majd segítenek túllendülni a szürke téli napokon.

 

A fergeteges hangulaton, a nagyszerű előadókon és a felhőtlen, boldog nyár érzésén túl mi a közös a fenti 5 fesztiválban? A Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesületének lelkes csapata, az Amway segítségével minden eseményen azért dolgozott, hogy a kisebb balesetek ellenére is mindenki jól érezze magát a bulikban. Hiszen nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a várva várt koncerten való részvételt keresztbe húzza egy hirtelen rosszullét vagy egy apró sérülés. Szerencsére az ilyen és ennél komolyabb esetekben is gyors megoldást nyújtanak a Helperek önkéntesei, akiknek nélkülözhetetlen munkáját az Amway Home tisztítószerei immár harmadik éve segítik.

Az Amway Home termékek közül a nedves törlőkendő a járőrök munkáját egyszerűsítette, a tisztítószerek pedig az egyik legfontosabbat, az egészségügyi bázis megfelelő higiéniai körülményeit biztosították.

 

Egy feledhetetlen nyár több mint 300.000 Ft segítséggel

 

Az 5 rendezvényen összesen több mint 500 segítő járult hozzá a felhőtlen szórakozáshoz. Közülük sokan már évek óta erősítik a csapatot, de minden évben akadnak újonc önkénteskedők is. Egy ekkora csapat gördülékeny munkájához bizony nem kevés tisztítószerre van szükség. Az Amway Hungária idén 300.000 Ft értékű termékfelajánlással próbálta könnyebbé tenni a munkát.

„Azt gondolom az ő munkájuk valóban kiemelten fontos, mert jó példával járnak a fiatalok előtt, hisz önként nyújtanak segítséget másoknak illetve az egyesülethez csatlakozók olyan egészségügyi ismeretekkel gazdagodnak, melyek egész életük során hasznukra válhatnak.” – mondta el Törőcsik Dalma az Amway vállalati kapcsolatokért felelős vezetője.

A Helperek az 5 eseményen összesen 3000 kisebb-nagyobb sérülést láttak el. Ezek között a legjellemzőbbek a meleg okozta enyhe rosszullétek, a különböző csípések és végtagsérülések, esésekből, rossz lépésekből eredő ficamok voltak. Sajnos többen a túlzott alkoholfogyasztás miatt szorultak segítségre, esetleg további kórházi ellátásra.