Sebestyén Roland: „Ez lesz a korona az idei esztendőnkön”

Ezúttal a nagyfőnök sikeréért izgulhat a 17. Szilveszter Rallye-n a Schmidt Racing teljes csapata

Valamennyi célját teljesítette a Schmidt Racing a 2015-ös esztendőben, hiszen a gyorsasági motorsportban a Chrobák János, Juhász Dávid duó nemcsak megnyerte az Alpok Adria, az IMRC és a Magyar Bajnokságot a Supersport és a Superstock 600-ban, hanem a Supersport-világbajnokságon is pontszerzéssel mutatkozott be. Ezúttal ismét négykerékre vált a csapat, és a 17. Szilveszter Rallye-n a Sebestyén Roland, Istovics Gergő duó feladata lesz, hogy feltegye a csapat szereplésére a koronát. A december 28-29-én rendezendő óévbúcsúztató versenyen Sebestyén Roland a megszokott Mitsubishi volánja mögött tér vissza az aszfaltra.

A gyorsasági motorsportban sikert sikerre halmozó Schmidt Racing ezúttal ismét az autósportban folytatja a szereplését. A főtámogató tulajdonosa, Sebestyén Roland a Fehérvár Rallye után ül vissza a megszokott Mitsubishi EVO IX volánja mögé, hogy a H8-as kategóriában feltegye a koronát a csapat idei szereplésére a december 28-29-én rendezendő Szilveszter Rallye-n. A főnavigátori szerep Istovics Gergőre hárul, ám több szakaszt vendégnavigátorokkal teljesíti majd a pilóta. A csapat valamennyi tagja kint lesz a Hungaroringen, hogy együtt búcsúztathassák el az idei esztendőt.

Sebestyén Roland autóversenyző: „Az igencsak eredményes szezonunk után most rám hárul a feladat, hogy felkerüljön a korona a 2015-ös év teljesítményére. Igazi örömautózásra készülünk, ráadásul igencsak ki vagyok éhezve a versenyzésre, hiszen a Fehérvár Rallye-n indultam utoljára ebben az idényben. A Mitsubishi igencsak jól szerepelt a teszteken, így bizakodó vagyok. A legtöbb szakaszon Istovics Gergő diktálja számomra az itinert, de kedden lesznek vendégnavigátoraim is. A csapat itt találkozik ebben az évben utoljára, úgy érzem, most felkerül a hab arra a bizonyos tortára. Minden tőlem telhetőt megteszek, ám számszerű eredménnyel kapcsolatos elvárásaim nincsenek, hiszen a legerősebb kategóriában indulok, és a legjobbakkal szemben versenyezhetek.”