Sebestyén Peti gyorsasági motorversenyző a Sztárportréban!

Top 6 idén, világbajnok 3 éven belül!

„Igen, mindenképpen ez a terv, és nem csak hasraütésszerűen mondtunk egy számot. A tavalyi évben sikerült folyamatosan a top 10-ben lennem, és a 11. helyen fejeztem be a bajnokságot. Folyamatosan ott voltunk az élbolyhoz közel, és hiányzott még egy minimális lépés, ami legfőképpen a motort érintette, hogy elcsípjük a kiszemelt 6. helyet. Technikai sportról beszélünk, nem elég, hogy én maximálisan felkészült vagyok. Most megtörtént egy váltás, és ezzel a technikával több az esély.”

Peti fegyelmezett az evés, alvás, edzés és koncentrálás terén is:

„Most kezdtem el egy új étrendet, ami teljesen rám van szabva. Nagyon sokan koncentrálnak arra, hogy a motor mindig megkapja legjobb alkatrészt, a legjobb üzemanyagot, de az is nagyon fontos, hogy a versenyzőnek is a legjobb üzemanyag kell, és próbálunk most ezen is fejleszteni.

 

Szigorú rendhez tartom magam, hogy meglegyen az esti 8 óra alvás. Régóta együtt dolgozom egy sportpszichológussal, és sokat foglalkoztunk azzal, hogy hogyan lenne jó az elalvás, főleg a versenyhétvégéken, mert akkor nagyon nagy a stressz.”

 

Peti arra is figyel, hogy az ébredése is a megfelelő módon történjen.

Részletek a video ajánlóban! A teljes beszélgetés a Sztárportréban!

 

 
Forrás: https://sztarportre.hu/