Sebestyén Balázsék szakmai díjat kaptak

Rangos díjat nyert a Morning Show! Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani műsorát a szakma elismerésének köszönhetően a Rádiós Korrektúra díjkiosztó gáláján tüntették ki: a szórakoztató reggeli műsorok között a Morning Show győzedelmeskedett.

morningshow_dijA közönség szeretetét nap mint nap élvezhetik a fiúk, hiszen a Morning Show messze a leghallgatottabb műsor az országban. Ezúttal azonban a szakmától érkezett elismerés, ami külön öröm a fiúk és a mögöttük álló csapat számára.

December másodikán kiosztották a Rádiós Korrektúra idei elismeréseit. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, valamint az Antenna Hungária Zrt. támogatásával meghirdetett rádiós verseny célja a színvonalas rádiózás népszerűsítése és elismertetése mind szélesebb körben. A  Nemzeti Táncszínházban megrendezett díjkiosztón hét kategóriában adtak át elismeréseket, a  szórakoztató reggeli adások között a Class FM piacvezető műsora, a Morning Show lett a legjobb.

Nagyon fontos számunkra ez az elismerés, hiszen a számos közönségdíjunk mellett most a szakma ítélte úgy, hogy mi vagyunk a legjobbak. Köszönjük a Morning Show egész stábjának a profi munkát, akik lelkes hozzáállásukkal teszik minden reggel még élvezhetőbbé a műsort. A háttérben ugyanis népes csapat dolgozik azért, hogy a Class FM reggeli műsora legyen az ország legjobbja. Természetesen azonban nem dőlünk hátra: rengeteg tervünk van, amelyekkel szórakoztathatjuk majd a jövőben is a hallgatóinkat.” – mondta el Rákóczi Feri.

A siker receptje tehát többek között a profi rádiós csapat, és az összhang – a Sebestyén Balázs vezette műsorvezetői trió már korábban is együtt dolgozott, így régi ismerősként köszöntötték egymást, amikor a műsor útjára indult. A Morning Show az időről-időre meghívott közszereplőkön, érdekes személyiségeken kívül állandó vendégekkel is szórakoztatja közönségét, többek közöttt Kasza Tibi és Polgár Péter is azon van, hogy a műsort hallgató több mint kétmilliós közönség mosollyal az arcán ébredjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*