Rúzsa Magdi: Még érnem kell a saját gyermekhez

ruzsamagdi_kissorsi_classRúzsa Magdi, az év dalának szerzője a leghallgatottabb rádióban reagált a várandósságáról szóló pletykákra. A Class40-ben szerelméről, családalapítással kapcsolatos terveiről, valamint új daláról is mesélt Kiss Orsinak.

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, aki egy tehetségkutató megnyerésével robbant be a köztudatba. Aprócska Blues című számával elnyerte a legjobb dalszerző díját, és kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra, Szerelem című slágerét pedig a 2014-es év dalának választották.

Magdi legújabb dala, a Nélküled újra romantikus szálakat pendít meg. „A Szerelem után úgy gondoltam, nagyon nehéz lesz megugrani, hogy még egyszer ennyi ember énekeljen és szeressen velem együtt egy számot. A Nélküled egy olyan gondolatra épít, ami sokszor felmerül, amikor elveszítünk valakit, vagy még mellettünk van, de féltjük.” – nyilatkozta a dalról az énekesnő.Rúzsa Magdi azt is elárulta, hogy őszre készül el új dala, tavasszal pedig friss lemezzel is jelentkezik.

Az énekesnő a boldogságára vonatkozó kérdésre válaszolva elárulta, hogy 30 éves korához közeledve már a családalapításon is gondolkodik. „Amikor korábban megkérdezték tőlem, hogy mi a legfontosabb az életemben, akkor egyértelműen a zene jutott eszembe. De ahogy az ember érik, egyre inkább úgy gondolja, hogy nem csak a zene az, amivel maradandót lehet alkotni.”Magdi azt is bevallotta, hogy a családról elsősorban még nem a gyermek, hanem egy megbízható társ jut az eszébe. „Régóta megtaláltam azt az embert, akire mindig támaszkodhatok, és remélem sikerül is őt megőriznem. Az utóbbi időben többször felröppent, hogy állapotos vagyok, de nem vagyok várandós, ha az leszek, el fogom mondani.”- árulta el Magdi, aki hozzátette, hogy bár nagyon szereti a gyerekeket, egyelőre nem igazán van türelme hozzájuk. „Még érnem kell, mielőtt saját gyermek vállalására gondolok.” – szögezte le.

A Class Magyarok és a Class40 csinos műsorvezetője, Kiss Orsi nem először találkozott Magdival. „Többször beszélgettem már vele, mindig elbűvöl az őszinteségével és nyitottságával. Nagyon szimpatikus lány, ráadásul a Class hallgatók egyik nagy kedvence, most ő volt a hét sztárja a Class40-en a „Nélküled” című slágerrel.” – mondta Orsi.

Ha kíváncsiak rá, hogy milyen szakmai és magánéleti álmai vannak még Rúzsa Magdinak, milyen borokat kedvel és hogy a következő hónapokban hol találkozhatnak élőben az énekesnővel, hallgassák augusztus 31-én, vasárnap 17:00-kor a Class40-et, ahol az interjú mellett a legnagyobb népszerűségnek örvendő hazai és világslágerek is felcsendülnek