Rúzsa Magdi duplázott- Kioszották a Glamour Women of the Year 2014 díjait

Hatodik alkalommal lépett pink szőnyegre a hazai sztárvilág színe-java és ünnepelte az év legtehetségesebb nőit. A Glamour Women of the Year díjátadó gálán a magazin a legjobb nők elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett győztest. Osvárt Andrea, Rúzsa Magdi, Kondás Kata, Szegedi Kata és a Style&Blog író párosa, Szigeti Emese és Erdei Panni örülhetett a Glamour díjának, amelyet több mint hatvanezer olvasó szavazott meg. Az év hősnője a Messzelátó Egyesület ügyvezető igazgatója, Schnierer Katalin, míg a legsármosabb férfi idén a Jóban Rosszban színésze, Baronits Gábor lett.

Hazánk legszebb modelljei, legkreatívabb divattervezői, legtehetségesebb színésznői, legmeghatározóbb hangú énekesnői, legmeghatározóbb divatbloggerei és legsármosabb férfiai küzdöttek meg egymással. Csütörtök este egy csillogó, a hazai sztárvilág krémjét felvonultató, galmúros parti keretén belül adták át a Glamour Women of the Year díjait immáron hatodik alkalommal. Az exkluzív gálát idén is bárki végig izgulhatta a glamouronline.hu élő közvetítésén.

Palvin Barbara háromszoros Glamour győztes topmodell ezúttal díjátadóként lépett színpadra. A szépség a legjobb divattervezőnek, Szegedi Katának adta át a magazin elismerését. Az olvasók ezúttal Kondás Katát találták a legszebb, legtehetségesebb modellnek, akinek a Magyar Vízilabda Válogatott képviseletében Gergely István és Kiss Gergely adta át a Women of the Year elismerését. Az énekesnők közül 2010 után újra Rúzsa Magdi vehette át a magazin díját.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy újabb Glamour szobrocskát tarthatok a kezemben. Hiszem, hogy a kitartó munka meghozza eredményét, mi sem nagyobb bizonyíték erre, mint ez az elismerés. A duplázás időszakát élem, hiszen decemberben dupla nagykoncerttel zártuk az évet a MÜPÁ-ban, most hétvégén pedig az ötvenedik Magdaléna előadással lépek színpadra a Vígszínházban, ami szombaton és vasárnap is látható lesz” – mondta az énekesnő.

Ez évben először a magazin díjazta a legmeghatározóbb divatbloggereket is. A közel hatvanezer szavazó a Style&Blog-t ítélte a legjobbnak, így Szigeti Emese és Erdei Panni örülhetett. A legjobb színésznők közül Osvárt Andrea győzedelmeskedett.

„Nagyon örülök, hogy a hazai közönség előtt is bemutatkozhattam, és megtiszteltek ezzel a díjjal. Most már csak annyi vágyam van, hogy egyszer Szabó Simon filmjében is szerepelhessek.” – viccelődött Osvárt Andrea, aki mozifilm-béli partnerétől, Szabó Simontól vehette át a Glamour díját.

Az erősebbik nemről idén sem feledkezett meg a magazin, a legsármosabb férfinak a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának színészét, Baronits Gábort választották az olvasók.

 

„Őszintén meglepődtem. Úgy gondoltam, hogy például egy énekesnek sokkal nagyobb rajongótábora van, mint nekem. Ezek szerint az embereknek tetszik, amit csinálok, és ez a díj megerősít abban, hogy jó úton haladok.” – árulta el Gábor.

A Glamour főszerkesztője, Maróy Krisztina idén negyedik alkalommal adta át Az év hősnőjének járó elismerést, amelyet ezúttal a Messzelátó Egyesület ügyvezető igazgatója, Schnierer Katalin kapott. A 1999 óta működő Messzelátó Egyesület a természetvédelem, környezetvédelem, oktatás és a kultúra területén munkálkodik olyan sokszínű, értékközpontú, fenntartható társadalom megvalósítása érdekében, amely emberi léptékű, nyitott, és öntevékeny közösségek együttműködésén alapszik.

A nyertesek és a hazai hírességek hajnalig hatalmas bulin ünnepeltek. Többek között Zséda; Tóth Gabi; Iszak Eszti; Görög Zita; az X-Faktor felfedezettei: Krasznai Tünde, Szabó Ádám, a By the way; Lakatos Márk; Hien; Tolvai Reni és Kállay Saunders András; Fehér Balázs; Éder Krisztián; a Class FM műsorvezetői: Kiss Orsi, Kovács Áron és Garami Gábor; Szekeres Nóri; Debreczeni Zita; Dukai Regina; Bódi Sylvi és Nagy Adri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*