Ringlány kerestetik!

Fbook felhívásCsodálják az ökölvívók rettenthetetlenségét, szeretnének közel kerülni a „csatatérhez”, vagyis ringhez. Sőt, ha lehet, maguk is belépnének a kötelek közé.  Ők a ringlányok, akik a menetek között körbejárnak a táblával, a férfinép nagy örömére. S ők azok akikből sohasem elég.

A Ferobox Event ringlány-kereső kampányt indít, amelyre 18 év feletti lányok fényképes jelentkezését várják az info@ferobox.com email címre július 29 és augusztus 25. között. A Ferobox fotóalbumot készít a saját Facebook rajongói oldalán, oda feltölti a jelentkezők képeit, s a nyolc legtöbb like-ot elérő lány továbbjut a döntőbe.

A döntőt augusztus 29-én rendezik meg, a lányokat saját fürdőruhában és az Angel’s Divat jóvoltából Saresia kollekcióban, táblával láthatja a zsűri, amely a kisugárzást és a sportos megjelenést pontozza.

A három legbelevalóbb ringlány szerződést kap a promótertől, ami televíziós megjelenéssel jár, kap még gálánként két belépőjegyet és természetesen fellépti díjat.

Érdekesség, hogy jó néhány mai híresség vállalta szívesen a ringlány szerepét a pályafutása kezdetén: Majoros Hajnalka „Dundika” például maga is otthonosan mozgott a ringben.

 

Versenykiírás és jelentkezési lap letölthető: https://drive.google.com/file/d/0B8IMkPtwDZ3NenlaNGwzWXlEX0k/edit?usp=sharing