Rengeteg tehetség jelentkezett a Süss fel nap! programra

sussfelnap_kuratoriumLezárult a TV2 Csoport – „Süss fel nap!” programjának nevezési időszaka. A kezdeményezés idén a kiemelkedően tehetséges gyerekeket és felnőtt segítőiket mutatja be és támogatja.
Véget ért a „Süss fel nap!” nevezési időszaka. A TV2 Csoport társadalmi felelősségvállalási programja másodszor került meghirdetésre, a CSR Best Practice díjas kezdeményezés 2014-ben a tehetséget, a tehetséggondozást helyezi középpontba és kiemelkedő képességű gyerekeket, valamint felnőtt segítőiket keresi és mutatja be.
A pályázatra több mint száz gyermek adta be jelentkezését, az ország minden részéről. A „Süss fel nap!” következő fázisában az Yvonne Dederick, Juhász Árpád, Lajkó Félix, Polgár Judit, Simon Zsolt, Somlai-Fischer Ádám és Vizi E. Szilveszter alkotta kuratórium az általuk legjobbnak ítélt 10 kezdeményezést választja ki, amelyeket a TV2 november 17-től – egy – egy képernyős sztárjának közreműködésével – mutat be az Aktívban és online felületein.
A tehetség sokszínű, amit remekül példáz a felhívásra beérkezett, több mint száz pályázat. Komoly és felelősségteljes feladat vár a kuratóriumra, hogy kiválassza azt a tíz tehetséges gyermeket, akiket majd a nézők is megismerhetnek – mondta Yvonne Dederick, a TV2 társtulajdonosa, ügyvezető igazgató, a „Süss fel nap!” program egyik kurátora.
A nézők példaértékű teljesítményeket, ragyogó tehetségeket és megható történeteket ismerhetnek meg. November 17-től a közönség a TV2 Facebook oldalán szavazással fejezheti ki szimpátiáját egy adott gyermek mellett. A bemutatás után a program kuratóriuma is rangsorol, amely a nézői szimpátiaszavazáson kialakított sorrenddel kerül összesítésre. Így alakul ki a végső sorrend, melynek első helyezettje a TV2 Csoport 1 millió forintos támogatásában részesül.