Rendőrök lepik el a Universal Channelt- Negyedik évaddal debütál a Zsaruvér és a Hawaii Five-0

Újabb premierek a Universal Channel októberi műsorán! Régi kedvencekkel és újabb fordulatokkal találkozhat az, aki a Universal Channel műsorát választja, hiszen vadonatúj sorozatok mellett a Zsaruvér és a Hawaii Five-0 is friss évaddal tér vissza a képernyőre.

 

Nem csupán olyan újdonságokkal köszönti az őszt a Universal Channel, mint a Josh Holloway főszereplésével rajtoló Intelligence, de kedvenc rendőreink is újra akcióba lendülnek. Október 3-án ugyanis a Zsaruvér, október 14-én pedig a Hawaii Five-0 negyedik évada indul útjára.

Október 3-tól ismét New York bűnözőivel veszi fel a harcot a híres Regan család. Új szereplőként tűnik majd fel Eddie Janko (Vanessa Ray), aki Jamie (Will Estes) új társaként kapcsolódik be a történésekbe. Az újdonsült páros azonban máris egy drámai helyzettel találja szemben magát. Egy rejtélyes színész ered Danny (Donnie Wahlberg) nyomába, aki kutatást végez új filmjéhez. E közben Mariaval is újabb nehézség elé néznek: egyik informátorukról kiderül, hogy egy másik ügy első számú gyanúsítottja. Az eseményszálak teljesen összegabalyodnak, ám az évad végére minden megoldódni látszik majd.

A Hawaii Five-0 rendfenntartói sem tétlenkednek. McGarettnek (Alex O’Loughlin) sikerül megszöknie, miközben nem veszti el Wo Fat-et sem, ám közben a főhadiszállás veszélybe kerül. Az elit alakulat egy farmernek is segít megtalálni elveszett lányát, míg Kononak (Grace Park) és Adamnak új rejtekhelyet kell találnia. Az események alakulásával a Five-0 csapata kénytelen egy összeesküvéselmélet-függő ember segítségét kérni egy megoldásra váró kettősgyilkosságban. Az évad vége felé pedig egy ártalmatlan megfigyelés is halálos fordulatot vesz…

Csatlakozz New York és Hawaii legprofibb zsaruihoz:

 

Zsaruvér 4. évad – október 3-tól, 21.20-tól, dupla epizódokkal

Hawaii Five-0 4. évad – október 14-től, 21.20-tól