Rendőr realityt forgat a Zsaruvér sztárja

A Zsaruvér címével ellentétben nem egy tipikus rendőr-sztori. Az inkább családi drámának mondható sorozatban ugyanis az érzelmek és emberi sorsok vannak előtérben, nem pedig az akció. A Danny Reagant alakító Donnie Wahlberg szerint éppen ezért vállalta az azóta sikeressé vált sorozat forgatását. A színész azt is elárulta, ha tehetné, cserélne Tom Selleckkel.

Bár nem az akció dominál, izgalmakban nincs hiány a New York-ban játszódó Zsaruvérben. A Reagan család minden tagjára vár jó pár fordulat a sorozat harmadik évadában. Danny például új társat kap.

 

„Egy rendőrökről szóló reality producereként is dolgoztam, miközben a Zsaruvér harmadik évadát forgattuk. Nagyon nehéz munka volt, sokat castingoltunk, de mire elkezdődött a reality felvétele, a fél csapat lecserélődött, hiszen áthelyezték a nyomozókat másik őrsre, stb. A legtöbb rendőrnél ez teljesen normális, nem húznak le tíz évet ugyanazzal a társukkal, gyakran váltják egymást. És mivel ez a valóságban természetes, ezt próbáltam átvinni a képernyőre is. Danny Reagan alakításánál az első perctől az volt a célom, hogy a lehető legtermészetesebb legyen és realisztikus. Számomra a legfontosabb a karakter szellemiségében, amit minden rendőr szem előtt tart, hogy biztonságban hazaérjen a családjához, mindenkit ez motivál. Természetesen minden rendőr alázattal végzi a munkáját és az emberek védelméért mindent megtesz, de a legfontosabb a saját családja és hogy hazatérjen hozzájuk minden este. Ezt az érzést igyekszem folyamatosan közvetíteni” – mondta Donnie Wahlberg, aki azt is elárulta, kollégáival együtt kifejezetten örülnek annak, hogy a Zsaruvérből nem lett egy tipikus nyomozós, rendőr-sztori.

 

„Imádom az igazán emberi érzelmekről szóló jeleneteket, amikor a Reagan család otthon van. Igaz, hogy nem látványos, hiszen egy asztalnál ülve beszélgetünk az életünkről, de ez adja meg a sorozat egyediségét, amiért mindegyikünk nagyon hálás. A pilot epizód forgatásakor mindig megígérik a készítők, hogy a sorozat nem változik, de amikor berendelik az évadot, az ígéretek sokszor elszállnak. Szerencsére a Zsaruvérrel nem ez történt. Ez nem lett egy huszadik nyomozós sorozat, ez egy család története, ez van előtérben, nem pedig a rendőrség. Sokan ezért vállaltuk el ezt a munkát, azért írtunk alá, mert a család, az emberi érzések vannak az első helyen és a rendőrségi munka csak ezután jön” – mesélte a színész.

 

„Talán Frank Reagan lennék egy napra. Egy kicsit azt hiszem, nagyobb zűrzavar lenne otthon. Tacot, zabpelyhet és jégkrémet ennénk vasárnapi ebéd gyanánt, és a szabályok is változnának valamennyit, meg a rendőrség is. Jamie-t például vagy előléptetném nyomozónak, vagy kirúgnám. A polgármestert is szívesen játszanám, hisz ki ne szeretne legalább egy napra New York első embere lenni? De ha teljesen elengedem a fantáziám, akkor ha Erin életén változtathatnék, akkor a történetébe beleírnám, hogy egy DNS teszt nyomán kiderül, nem is a Reagan család tagja, így simán beleszerethetne az én karakterembe, Danny-be” – mondja nevetve Donnie.

 

Hogy milyen izgalmak várnak a színész által alakított Danny-re és a Reagan család többi tagjára, az vasárnaponként kiderül a Zsaruvér legújabb epizódjaiból a Universal Channel műsorán.

 

Zsaruvér – 3. évad dupla részekkel minden vasárnap 21:20-tól a Universal Channel műsorán

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*