Rekord forgalommal zárta a nyarat Magyarország legnagyobb outlet központja

Minden eddiginél magasabb forgalmat és látogatószámot regisztrált a legnagyobb hazai ruházati outlet központ augusztus végén. A nyár végi készletkisöprés nem csak a rekord számú vásárló, hanem a vasárnapi nyitvatartás miatt is kuriózum volt.

A több száz világmárka gyári outlet üzleteit egyesítő Premier Outlet óriási készletkisöprő akciókat tart minden nagy szezon végén.  Az akár 90 százalékos kedvezményeket kínáló eseményre az outlet központ már hagyománnyá vált márciusi, augusztusi és októberi Vásárlási Maratonjain kerül sor. A rendezvények népszerűsége évről-évre nő: az idei augusztusi eseményre a 2014-es látogatottsági adatokhoz képest 17,6%-kal többen, közel 43 ezren voltak kíváncsiak. A nagy érdeklődésnek köszönhetően a forgalom 25,2%-kal növekedett a tavalyi év hasonló időszakához képest.

Az outlet központ eddigi legjobb hetét zárta: az átlagos költés 10.000 Ft körül alakult, ami kimagasló annak fényében, hogy a márkás ruhák a 30-70%-os kedvezményt jelentő outlet árnál is olcsóbban voltak megvásárolhatók. A sikerhez az is hozzájárul, hogy a Premier Outlet ezen a hétvégén játszotta ki a vasárnap kártyát, így az üzletek péntektől egészen vasárnapig nyitva tarthattak.*

* A törvény összesen öt vasárnapon engedélyezi a nyitvatartást, de ebből négy az advent időszakra vonatkozik. Tehát mindösszesen egy nappal gazdálkodhatnak szabadon az üzletek.