Régi titkait fedi fel a SportKlub sztárja! Molnár Andi stewardessként dolgozott

molnar_andiA fellegekből szállt a TV képernyőjére Molnár Andi! A SportKlub és a Szombat Esti molnar_andi_sk_forditvaLáz sztárja nyolc évvel ezelőtt légiutas kísérőként járta a világot, trópusi nyaralások és kalandos repülések tették még izgalmasabbá mindennapjait. Andi stewardess karrierjének végül egy sérülés, és egy kihagyhatatlan lehetőség vetett véget.

 

A MezTelenül műsorvezetőjének táncos múltját az egész ország ismeri, azt azonban kevesen tudják, hogy korábban légiutas kísérőként kereste a kenyerét. Andi vegyes érzelmekkel emlékszik vissza élete ezen szakaszára.

„Nyolc éve olyan munkát kerestem, amit a tánc mellett is könnyedén tudok végezni, összeegyeztethető az időbeosztássommal. Egy barátom ajánlotta, hogy jelentkezzek légiutas kísérőnek. Mivel sosem féltem repüléstől, és mindig is imádtam utazni, ezért úgy döntöttem belevágok” – emlékezett vissza a műsorvezető. „Két éven keresztül dolgoztam egy kis chaerter társaságnál, imádtam, hogy a télből mindig a nyárba csöppenhettem. Mikor itthon hóvihar tombolt, én Egyiptomban a tengerparton töltöttem a szolgálati időmet, sőt előfordult, hogy egy hetet voltam Mauritiuson. Egyszer keveredtünk csak hatalmas viharba, akkor én is féltem, ráadásul az utasokkal szemben ültem, akik semmit nem vehettek észre rajtam. Ezt az esetet is szerencsésen megúsztuk, azóta sem félek a repüléstől. Sőt azt gondolom, hogy ez az egyik legbiztonságosabb utazási forma, a magyar pilóták pedig a legmegbízhatóbbak” – mondta Andi, aki a sok pozitívum mellett hamar megismerte a munka árnyoldalait is.

Egy idő után megtapasztaltam, hogy a tánc és a stewardess munka is komoly fizikai megerőltetést jelent. Sokszor hajnali 3 órakor indultam a reptérre, hazaérkezés után pedig rohantam próbálni vagy táncot tanítani. Előfordult, hogy egy pillanatra elaludtam vezetés közben, és kisodródtam az út melletti szántóföldre, ez rádöbbentett, hogy így nem mehet tovább. Aztán az tette fel a pontot az i-re, amikor a fedélzeten egy csomag pakolása közben elszakadt a ferde hasizmom. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy pont akkor hívtak el a Szombat Esti Lázba, így végleg befejeztem a légi karrieremet” – tette hozzá a SportKlub műsorvezetője, aki a Szombat Esti Láz idei szériájában Bárdos András partnereként táncol majd.

Andi élete mostanra teljesen megváltozott, a nézők minden héten a SportKlub MezTelenül című műsorában találkozhatnak a csinos lánnyal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*