Rebenland Rallye: Hajrá eső!

Juhász Csaba – Juhász István Mitsubishi EVO X. – Juhász Média Kft. 7. Rebenland Rallye – 2018.03.06-17.

Új év, új autó jó csapat, kezdhetném így a Rebenland Rallye előtt a bevezetőmet. Most 2018-ban is külföldön kezdődik a Juhász Csaba – Juhász István számára a rally szezon.

Már 2011-ben is külföldöt választották nyitó futamnak a 3-Städte Rally.t. Ezzel kezdődött el a Mitropa Rally Cup és a Juhász Csaba rallyversenyző “viszonya” egymással. Először Szántó Szabolcs, majd Juhász István navigált neki. Lassan összeszoknak a számukra új Mitsubishi EVO X-el. A Mikulás Rally-n és a Szilveszter Rally-n volt szerencséjük versenyezni vele.

Csabit kérdem a 7. Rebenland Rallye előtt.

16 gyors vár rátok a kétnapos Rebenland Rallye-n, ahol majd 100 rally autó várható a versenyen. A magyarországitól merőben más gyorsasági pályákat kell majd sikeresen teljesítenetek. Elég volt-e az említett két verseny a felkészülésre? Lesz-e teszt az osztrák verseny előtt? – Volt még két tesztünk Kiskunlacházán, az is sokat segített a felkészülésben, de biztos, ami biztos alapon tartunk még egy rövid tesztet a verseny előtt. Az osztrák pályák merőben másak, mint a hazai gyorsaságik, ezért nehéz rá felkészülni. Mind a beállításokkal, mind a gumi választással nehezebb dolgunk van.

Gondolom az Eger Rally-ra való felkészülésnek szánjátok a versenyt. Miként is szeretnétek teljesíteni a két kemény napot, abban a tudatban, hogy akár még hó is lehet a pályán? Mi is a cél a versenyen? – Idén nem indulunk az Eger Rally-n, inkább a külföldi versenyekre fogunk összpontosítani. Indultam már ezen a versenyen többször, a pályákat már ismerem. Nehéz verseny lesz, mert egy kis eső is várható és éjszakai gyorsaságik is lesznek.

Az eddigi versenyek nem mutatták meg, hogy mire vagyunk képesek az autóval, azt viszont láttuk, hogy a csúszós körülmények között jobbak vagyunk.

Ezért: Hajrá Eső!

 

Köszönjük Partnereink segítségét!

 – Hajósi Miklós –