Rally Café októberben is!

134fe197a1004b5475e27fba8bbdb40f_LKimi Räikkönen visszatér a Ferrarihoz, de miért nem Nico Hülkenberget szerződtették?

Daniel Ricciardo lehet a második Sebastian Vettel, de miért nem Räikkönen vagy Alonso lett a német csapattársa?

Nézői felelőtlenség okozta Matics Mihály balesetét a Kassa Ralin. Misi autója mindig a legszebbek és a legjobbak közé tartozott. Valószínűleg ez mentette meg navigátora, Zejda Viki életét, de Matics elmeséli azt is, hogy részesültek Szlovákiában olyan ellátásban, mintha miniszterelnökök lennének.

Ötvenéves a McLaren, amely jó alkalom volt arra, hogy egy kicsit elsztorizgassunk a csapat hullámhegyeiről és hullámvölgyeiről, a híres győzelmekről, az ütközésekről és a számtalan újjászületésről.

Kazár Miklós komlói eséséről és kassai majdnem eséséről is mesél. Váradi György beavat minket, hogyan lett belőle a Mercis Váradi. Wirtmann Ferenc Olaszországban a fűszeres ellen versenyzett, Kőváry Barna azt firtatja, hogy valójában ki diktál.

Ifj. Érdi Tibortól megtudhatjuk, hogy a Stein & Wein az igazi, és csak ezért is érdemes lenne elutazni a Deutschland Ralira, de a Panzerplatte nem az igazi, az a fránya hinkelstein pedig egy tapodtat sem mozdul.

Kris Meeke nagy reményekkel tért vissza a rali-vb-re, de két verseny alatt háromszor esett, Dani Sordo viszont megszerezte pályafutása első vb-futamgyőzelmét.

Robert Kubicától győzelmet vártunk a Lengyel Ralin, de kiesett. Hoffer Zsolt pedig a volán mögül meséli el, miért volt siralom és borzalom és mégis nagyon jó a verseny.

A WTCC-ben Michelisz Norbert szerzett dobogót Sonomában. Az endurance-vb-n viszont elszabadult a pokol Sao Paulóban.

Kiss Pál Tamás az Ibiza Racingről, Doningtonról és a hőtanról is mesél exkluzív blogjában. Kiss Norbitól pedig megtudhatjuk, mi történik a kamionnal, ha tönkremegy a szervója és hogy ő ezt hogyan élte meg.

Kávézó rovatunkban Varga „Cigány” Zoltán járt, aki többek között azt is elmesélte, miért gyűjti a fürdőgatyákat és a bicikliskesztyűket.

 

Minderről a Rally Café Autósport Magazin októberi számában olvashatnak.

Értékesítési pontok:

  • Relay
  • Inmedio
  • Amero-R (autóalkatrész és szervizhálózat)
  • Postahivatalok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*