Radák „Radír” János: „Remélem, hogy a közönség mellénk áll”

Óriási megtiszteltetés érte a Tomracing Motorsport Team driftversenyzőjét, Radák „Radír” Jánost, akit meghívtak a népszerű autós műsor, a Top Gear magyarországi programjára. A magyar bajnok driftes csapattársaival, Árpa Attilával és Bányai Zsolttal, az Origo újságírójával a legbiztonságosabb Trabant megépítését kapták feladatul, amit három óra alatt teljesítettek is. A Corvin Plazában található Varázs Garázsban négy autó épült, amelyek közül a győztes kilétéről a közönség internetes szavazás keretein belül dönthet.

A népszerű autós műsor Top Gear Top 41 néven új, az eddigi szériák felejthetetlen epizódjait bemutató évaddal érkezik Magyarországra. 2014. január 6-tól a Top Gear rajongók a BBC Knowledge csatornán izgulhatják végig újra a legendás autós műsor elmúlt évtizedének legjobb 41 pillanatát, január 13-tól pedig egy hétig a Corvin Plazában személyesen is részesei lehetnek a BBC Knowledge Top Gear Top 41 élménynek, és bepillantást nyerhetnek a BBC Knowledge Varázs Garázs kulisszái mögé.

 

Hétfőtől csütörtökig négy csapat versenyzett, akik adott témák szerint, a legőrültebb ötleteiket használva építettek át egy-egy Trabantot. A Tomracing Motorsport Team versenyzőjének, Radák „Radír” Jánosnak csapata – Árpa Attila és Bányai Zsolt – „a legbiztonságosabb” témát kapta. Arról, hogy a három órás időkeretben ők oldották-e meg a lehető legjobban a feladatot, arról az érdeklődők és a Top Gear fanatikusok döntenek.

 

„A Top Gear már nagyon régóta a kedvenc műsoraim közé tartozik, ezért különösen örültem a BBC Knowledge csatorna felkérésének. A csapatommal a legbiztonságosabb Trabantot kellett megépítenünk, ami úgy gondolom, nagyon jól sikerült. Attilával és Zsolttal az első pillanattól kezdve összhangban voltunk, ami sokat jelentett az építésre szánt három órában. Remélem, hogy a közönség mellénk áll, és a mi csapatunkat hozzák ki győztesnek” – mondta a Tomracing Motorsport Team versenyzője, akinek csapatára holnap 10 és 17 óra között a DIGI Facebook oldalán lehet szavazni. Az ünnepélyes eredményhirdetésre – ami nyilvános lesz – péntek délután öt órakor kerül sor a Corvin Plazában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*