Radák „Radír” János nagy futama

2014-radakjanos3A Tomracing Motorsport Team fennállásának egyik legnagyobb és legizgalmasabb eseményére készül, hiszen a csapat driftversenyzőjét, Radák „Radír” Jánost meghívták a május elsejei Nagy Futamra. A 2008-as magyar bajnok driftes a technikai sportok világsztárjaival szerepelhet együtt a rendezvényen. Radír ígéri, hogy a kilátogatóknak látványos drift showban lesz részük.

 

Óriási megtiszteltetés érte a Tomracing Motorsport Team driftversenyzőjét, Radák „Radír” Jánost. A korábbi magyar bajnok driftes többek között olyan kiválóságokkal szerepelhet együtt a Nagy Futam névre keresztelt május elsejei rendezvényen, mint a Red Bull Racing F1-es pilótája Daniel Ricciardo, a korábbi F1-es menő David Coulthard, a kilencszeres rali-világbajnok Sébastien Loeb, a négyszeres túraautó-világbajnok Yvan Müller és a WTTC magyar klasszisa, Michelisz Norbert. A driftbemutató a Lánchíd és a Margit híd közötti rakparton 15:01 és 15:10 perc között lesz látható.

„Megtiszteltetés, és egyben hatalmas felelősség is, hogy Kohári Zoltán rám gondolt, amikor kiválasztották a Drift show résztvevőit. Sohasem vettem részt még ekkora méretű rendezvényen, így egy kicsit izgulok. Maradandót szeretnék alkotni, és örömet okozni a több tízezer kilátogatónak. Megígérhetem, hogy a driftpályákon tőlem megszokott látványos, nagy gumifüstös show-t láthatnak majd a nézők”- mondta Radír.

Miklósy Tamás, a Tomracing Motorsport Team tulajdonosa szerint ezek azok a felkérések, amik bizonyítják, hogy jó úton járnak.

„Nagyon nagy szó, hogy egy ilyen méretű eseményen, mint a Nagy Futam a Tomracing Motorsport Team is képviseltetheti magát. Ez komoly bizonyítéka annak, hogy jó úton járunk, és az ilyen méretű rendezvények szervezőinek is felkeltjük a figyelmét”- fogalmazott Miklósy Tamás.