Punk nyulakkal teremt fesztiválhangulatot a Nickelodeon

Új részekkel jön a Rabbids – Invázió

Új részekkel jön a Rabbids – Invázió

A Rabbids – Invázió fehér nyulai olyanok, mint a legmenőbb rocksztárok: életük a szórakozás, és akkor érzik magukat elemükben, ha törhetnek-zúzhatnak és felrúghatnak minden szabályt. Lételemük a bulizás, közönségük pedig a videojáték-őrültek legjavából kerül ki. A Nickelodeon animációs sorozata július elején új részekkel jelentkezik, a Föld pedig ismét farkasszemet néz a megalomániás űrlényekkel.

A fehér kisnyulak amilyen bájosak, éppen olyan ijesztőek is. Gülü szemeik azonban új lakhelyükön, a Földön egy célt szolgálnak, hogy újabb és újabb kalandokat keressenek maguknak. Csirkéken lovagolni, ijesztgetni a városlakókat, a szőrös űrlényeknek mindegy, a lényeg, hogy úgy megbontsák a rendet, majd egy hétig tartson helyre állítani a dolgokat.

Először a Rayman című videojátékos franchise rajongói találkozhattak a Rabbids főhőseivel, majd egy spin-off keretében saját kalandokat élhettek át a geekek az örökvidám nyulak vezérletével. Először csak konzolokon majd a 6 szőrmók a tévéképernyőkre költözött. Egy amerikai – francia koprodukciónak hála ugyanis elkészült a Rabbids – Invázió című animációs sorozat. A széria 2014-ben idehaza is bemutatkozott, most pedig új részekkel jelentkezik a műsor.

Még több zúzás, még több szabálysértés és megannyi kaland a Rabbids – Invázióban! Július 7-én, 15:55-kor jön az animációs sorozat legújabb része. Folytatás minden hétköznap, ugyanebben az időpontban. Csak a Nickelodeon műsorán!