Pultosnak nézték Harsányit és Ganxstát

A hűvös időjárás ellenére forró volt a hangulat a finnek kedvenc vodkájának teraszán a Balaton Sound első napján. Ganxsta Zolee, Harsányi Levente, Tolvai Reni és Kustánczi Lia ütős limonádékoktélokat kevertek, majd egy képkeret díszítésében élték ki kreativitásukat. A szórakoztató feladatok közben az is kiderült, hogy a két fiú annyira magabiztosan mozog a pultban, hogy többen profi bártendernek nézték őket.

 

Néhány órára igazán izgalmas élményben lehetett része azoknak a fesztiválozóknak, akik a Sound első napján a Finlandia teraszára látogattak. Négy híresség vette át ugyanis az uralmat a pultban, és a legkülönfélébb gyümölcsökből és zöldségekből kevertek egyedi limonádékat. Miután elkészültek a hűsítő, ám a hangulatot forrósító italok, egy ajtókeretet dekoráltak ki a sztárok, amelybe utána a délután néhány vicces pillanatát megörökítő fotó is bekerült.

 

Ganxsta Zolee most sem hazudtolta meg önmagát és a limonádékészítésnél tervek és receptek helyett, a „mindent bele” elvet követte. Előtte azonban a pulton átmászva leste el, hogy mit alkotnak a lányok.

“Hát nem vagyok egy limonádés arc, úgyhogy ennek megfelelően készítettem el az italt. Beletettem minden zöldséget és gyümölcsöt, amit az asztalon találtam meg néhány mentalevelet, de az egésznek a lényegét mégis csak a vodka adta. Nagyon kíváncsi voltam a konkurencia alkotásaira, így még a pulton is átugrottam, hogy kiderítsem mit kevert Lia” – mondta el Zolee, aki Levivel együtt olyan magabiztosan mozgott a bárban, hogy néhány fesztiválozót is megtévesztettek.

„Kicsit úgy éreztem magam, mint Tom Cruise a Koktél című filmben. Bár az elején tartottam a feladattól, aztán egyre magabiztosabb lettem, és talán ennek köszönhetően, végül sorra jöttek oda hozzánk a rendelésekkel – hozzáteszem leginkább külföldiek – annyira profin nyomtuk a pultban Zolee barátommal” – vette át a szót büszkén Harsányi Levi.

A lányok nagyon komolyan vették a feladatot, és előre megtervezték, milyen ízeket párosítanak össze.  Tolvai Reni például egy igazán hűsítő, nyári italt készített.

“Mindenképpen valami olyan limonádét szerettem volna, amit én is szívesen meginnék. Így az én italom alapját az áfonyás vodka adta, ehhez pedig narancsot, citromot, lime-ot, málnát és egy kis sárgadinnyét kevertem. Minden elfogultság nélkül azt kell mondanom isteni lett, de Lia is nagyon jól párosította az ízeket. A fiúkat imádom, mindig feldobják a hangulatot, de mivel mindig készülnek valami poénnal, az alkotásaikat nem mertem megkóstolni” – mesélte az énekesnő, aki a csajos motívumok mellett természetesen hangjegyekkel rajzolta tele az ajtót.

Bár a sztárok limonádéi gyorsan elfogytak, az ajtókeretből képkeretté alakított művet a fesztivál ideje alatt megnézhetik a teraszra látogatók.

A Finlandia a mértékletes alkoholfogyasztás híve, fogyassza Ön is felelősséggel.