Pulai Imre és Ungvári Miklós kihívta Berki Krisztiánt, az Édes élet sztárját

Szeptember 27-28-án rendezik Magyarországon és Ausztriában a Bike Run Fest Nemzetközi Futóverseny és Kerékpártúrát. Ez a nem mindennapi esemény felhívja  a  figyelmet  a  természet  szeretetére,  a  mozgás  örömére  és  az  egészséges  életmód fontosságára. A Bike Run Fest-en olyan sztárok is indulnak, mint

Pulai Imre olimpiai bajnok, világbajnok kenus, szánkós,

Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok cselgáncsozó

és Berki Krisztián média személyiség, az Édes Élet című tv műsor szereplője.
A két kitűnő bajnok – úgy tűnik – nem tudja kivárni a hónap végi eseményt, már most dűlőre akarják vinni a” ki a jobb?”  klasszikus kérdését. Emiatt kihívják Berki Krisztiánt egy 1 km-es sprint futásra a futópadon, mért idővel. A “Mennyit tudsz ezren?” versenyben vajon ki teljesíti a leggyorsabban a kilométert?

Berki Krisztián (önbizalom edzésről jövet): Fel se keljenek aznap a fiúk, nincs miért. Verhetetlen vagyok! Jobb ha inkább moziba mennek, szívesen meghívom őket egy nekik tetsző filmre. Vagy mit szólnának a Túlkoros osztaghoz?

Pulai Imre (amúgy Sumákosan vigyorogva): Nincs esélye Berkinek! Jobb ha tudja, hogy a szánkópályán közel 150km/órás tempóval száguldok, megtanultam mit jelent a gyorsaság. Meg különben is, amikor Krisztián fut, akkor én kezelem majd a futópadot….

Ungvári Miklós (tőzsdei elemző módjára): Krisztián most biztosan mellé fog. Retteghet, mert most elbukik. Én inkább Pulai mestertől tartok, bár jóval nagyobb a súlya az enyémnél, remélem a fürgeség mellettem szól. De ha Pulai úgy megy mint a vízen fénykorában, akkor megállíthatatlan.