Programajánló-FIX Magazin szerdán, 17 órakor!

Zenei vonalon

Szövegek, utcák, társadalomkritika. Röviden ez jellemzi a rap műfaját. Jellemzője ennek a zenei világnak, hogy bárki, aki érez magában kreativitást, üzenetet, bátran kipróbálhatja. Így tett GOORE is, hiszen 14 éves kora óta rappel, és duettezett már Burai Krisztiánnal, Márióval, IGNI-vel, Funktasztikussal és még Young G-vel is.  Mindenképp megéri őt megismerni, márcsak azért is, mert új klipjét 1 hét alatt 40 ezren nézték már meg!

fix

Karnyújtásnyira a Valentin nap

Kevesebb, mint egy hét választ el minket a Valentin naptól, így ma is kedveskedünk a kedves televíziónézőknek, ebben a sokak által körülrajongott témában. Nem más lesz a vendégünk, mint Fekete István a V.U.K frontembere. Témaként pedig szerepet kap egy közelgő koncert, képmegosztás, valamint az elmaradhatatlan nyereményjáték.

Feltörekvők

Fiatalság, bolondság, tartja a mondás. Ám ebben a műsorban nem az éretlenségre helyezzük a fő hangsúlyt, éppen ellenkezőleg. Összeszedett, az életről korukat meghazudtoló komolysággal gondolkodó, feltörekvő fiatalokat hívunk vendégnek. Ezúttal Hodosán Dóra, színész-versmondó jön el hozzánk.

Programra fel!

A szabadidős programokat mindenki szereti, ám nem árt minél több érdekes, értékes lehetőséget megismerni. Ebben nyújtanak segítséget a szerdai Magazinba invitált vendégek, Bedics Dia és Bak Márton, akik az ELTE-Filmnap eseményről beszélnek majd. Nem sokkal az Oscar- gála előtt, meglehetősen izgalmasnak hangzik.

Mozi, mozi, mozi

Filmekből sosem elég, pláne, ha magyar alkotókról aktásokról beszélünk. A Saul fia sikerét egy ország, ha nem egy világ ismeri. Ennek fényében még érdekesebbnek hathat, Brauner Máté, a Vetítő című rövidfilm rendezőjének vendégszereplése a mai Fix-Magazinban. Tehetséges fiatal, aki ráadásul magyar, egy felettébb izgalmas területen. Kilépve a kamera mögül az általunk feltett kérdésekre fog válaszolni. Ne hagyják ki!