A Rezonancia törvénye és a Karma

Akivel közösséget érzünk, ott is felmerül a Hatalom vagy/és a Félelem megkötöző érzése. Ezt kontrollálandó pedig, a megnyugtató vagy megőrjítő Birtoklás vágya is. Ám ezekről – szabadságunk érdekében – mindenképp le kell mondanunk, hiszen a Hatalom, a Félelem, és a Birtoklás vágya miatt életképtelen az ember. Emiatt vannak nagy bukások, reménytelen szerelmek, emiatt létezik a harc, a családi, vallási ellentétek.

Ha pedig Igazi Társra lelünk, akivel hosszú életek során találkozva, ebbe az életbe erős karmát hozunk, ott van még a küzdés vele, azaz önmagunkkal, hiszen az ember mindig önmagával találkozik. Igen, azokban az ütközésekben, melyek a saját PROJEKCIÓI folytán (inadekvát, nem hatékony reakciók) – fájdalmat, szenvedést, bosszúságot, elégedetlenséget, félelmet és kiszolgáltatottságot jelentenek neki.

Válaszokat keresünk arra a jelenségre, hogy miért is ismétlődnek és nehezednek kapcsolati problémáink, annak ellenére, hogy szinte mindig úgy tűnik, hogy ez épp most más lesz, jó lesz, most jól választottam.

VIDEOTÁR és az ADÁS a honlapon is: www.fixhd.tv
__________________________________________________

A műsorhoz hozzászólhatnak a Smaragdút facebook oldalán: https://www.facebook.com/pages/Smaragdút/223913810965549?ref=hl

 

karma