PROGRAMAJÁ​NLÓ – Forma-1 hivatalos afterparti

forma1_official_afterpartyIsmét hazánkba látogat az autó-motor sport legjava, július utolsó hétvégéjén ugyanis újra a Hungaroringen versenyez majd a Forma-1 mezőnye. A futam utáni ünneplésnek idén is a Symbol ad helyet, a hivatalos afterpartin pedig a pilóták és csapatok mellett a leggyorsabb rajongók is részt vehetnek. A felejthetetlen hangulatot három sztárfellépő garantálja: a gyönyörű modell és dj, Petra Silander, a HED KANDI dj tehetsége Nathan Cozetto és az amerikai house-dj Zenbi.

A magyar rajongók július 27-én ismét együtt ünnepelhetnek kedvenc Forma-1-es pilótáikkal a futamot követő The Official GP Afterpary-n. Az év egyik legvágyottabb presztízs eseményének helyszíne idén már 6. alkalommal a Symbol Budapest lesz, ahol az elmúlt években számos sztárpilóta, többek között Lewis Hamilton, Nico Rosberg és Kimi Raikkönen  is megfordult.  A partira a F1-es pilóták mellett, számos hazai híresség és sportoló is meghívást kapott. A fergeteges hangulatról három nemzetközileg elismert fellépő, a Toro Rosso pilótájának barátnője, a gyönyörű modell és dj Petra Silander, a HED KANDI felfedezettje Nathan Cozetto és a house dallamokkal készülő Zenbi gondoskodik majd.

A futamokhoz hasonlóan azonban itt is csak a leggyorsabbak járhatnak sikerrel. A The Official GP Afterpartyra vásárolható Paddock és Poleposition jegyekről bővebb információ itt található: http://www.gpafterparty.com/Foglaljmost