Priyanka Chopra: az indiai világsztár, akire érdemes figyelni

Az indiai származású színésznő, Priyanka Chopra történelmet írt azzal, hogy Amerikáig meg sem állt, és színészi tehetségét Hollywoodban váltotta sikerre. Instagramon annyi követője van, mint hazánk lakossága, Facebookon pedig két magyarországnyi ember lájkolja oldalát, mi azonban mégis keveset tudunk a Quantico című krimisorozat sztárjáról.

 

Világszépéből lett Baywatch-lány

A 34 éves színésznő 2000-ben írta alá első filmjének szerződését, majd ugyanebben az évben szépségkirálynőnek választották, ő volt „Miss India” és „Miss World pageant” is.  Az igazi áttörést az AXN-en szeptembertől látható Quantico című sorozatnak köszönheti, és úgy tűnik, innen csak felfelé vezet az út. Jövőre a Baywatch-ban is szerepel a gyönyörű színésznő.

Elismeréseinek száma megközelíti éveinek számát

Tehetségének és kitartásának köszönhetően közel 30 díjjal büszkélkedhet, többek között elnyerte az indiai Kids’ Choice Awards legjobb színésznőjének címét. Hírneve és rátermettsége Amerikába és Európába is eljutott, a People’s Choice Award legnépszerűbb színésznőjének választották, és az MTV Europe Music Awards legjobb indiai jelenetnek járó elismerését is bezsebelte.

 

„Chanelre esküszöm”  

Divat bakikról nem tudunk beszámolni, a csinos színésznő mindig odafigyel arra, hogy öltözéke olyan legyen, ami az alakját tekintve előnyös, akár estélyiről akár farmernadrágról van szó. A vörös szőnyegen gyakran jelenik meg kevésbé ismert tervezők által megálmodott, azonban nagyon elegáns és visszafogott ruhákban. Kedvenc márkája a Chanel, ami elárulja, hogy a színésznő az elegancia híve.

Soha nem volt egy randija sem

Priyanka nem botrányos szerelmi életéről híres, még csak nem is randizik. Hazájában, Indiában ez nem szokás, ezért nem is kedveli a párkapcsolatok átmeneti ismerkedős időszakát. A volt szépségkirálynő féltve őrzi magánéletét. A pletykák szerint jelenleg egy amerikai úriemberrel van együtt, ám erről egyáltalán nem beszél a leendő Baywatch-lány.

Burger fan

Imád enni és nem a saláta a kedvenc étele. Hamburgert, csirke szárnyat, pizzát és a thai ételeket kedveli a legjobban. Mondhatjuk, hogy nem veti meg a gyorséttermeket sőt, az idei BAFTA díjátadó gálán mielőtt kilépett a vörös szőnyegre gyorsan megevett egy hamburgert, mondván teli hassal mégis csak jobb érzés a közönség előtt szerepelni. Mi igazat adunk neki.

Quantico első évad, szeptember 6-tól minden kedden 21:00 órától az AXN csatornán.