Portugál tréning helyett éles bevetés a Szlovákia Ringen

Március 21-22 között rendezik a szezon első Rallycross versenyét, méghozzá a Szlovákia Ringen, ahol a tavalyi meghívásos tesztversenyen Luigi is részt vett:

1

A szlovákiai verseny előtt be volt tervezve egy portugáliai teszt, ami sajnos technikai okok miatt elmarad, így rögtön élesben próbáljuk ki az autókat. 
A Közép-Európa Zóna Trófea Super1600-as kategóriájában a már jól megszokott Skodával indulok, 1-es rajtszámmal ( a kategóriák miatt 101-es) és ennek megfelelően 
is szeretnék szerepelni – meséli a regnáló bajnok –.  Super Touring Car (div4)-ben pedig egy 1600-as Pumával állok rajthoz, amivel a rég áhított győzelemért szállok csatába, azt gondolom, az autó alkalmas rá, én pedig mindent megteszek majd a sikerért.
Mindkét kategóriában hatalmas ütközetek várhatók, ugyanis összesen 124 induló szeretne odaérni a dobogóra azon a pályán, melyre tavaly csak a legjobbakat hívták meg egy tesztversenyre:
– A pálya nagyon gyors, a WTCC szakaszait is használjuk, nagyon élveztem a tavalyi meghívásos versenyt rajta – folytatja Luigi -.
 A joker körön lesz egyedül más vonalvezetés, de ezen kívül már ismerem a pályát. Fel kell  kötni a gatyát, nagyon izgalmas futamokat várok, a sok nevező és a tempós pálya miatt is, azt gondolom, a kilátogató nézők hatalmas csatákra számíthatnak jövő hétvégén a Szlovákia Ringen.