Porschéval száguldozott Lilu

Őrületes sebességre váltott Lilu! A műsorvezető mindig tud meglepetéseket okozni, most például férfiakat megszégyenítő módon száguldozott egy Porschéval. Lilu elárulta, ugyan életében először vezetett versenypályán, de a kocsikért gyermekkora óta odavan.

 

Lilu mindig is rajongott az autókért és a sebességért, amihez édesapja különleges matchbox gyűjteménye is hozzájárult.

„Nagyon szeretek vezetni, szívesen kipróbálok bármilyen járművet a Porschétól a tankig. Már gyermekkoromban is érdeklődtem a kocsik iránt, apukámnak volt egy matchbox gyűjteménye, amit mindig csodáltam, óriási boldogság volt, amikor nekem adta ajándékba. Most pedig fiús anyukaként újra kisautók között élem a mindennapjaimat” – árulta el a műsorvezető, akinek kisfia születése óta a biztonság az első.

„Hosszú évek óta vezetek, korábban volt egy sportos kocsim is, de amióta Dávid megszületett, a nagyobb és biztonságos négykerekűekre esküszöm. Nagyon jó érzés volt egészen más vezetési stílusban száguldozni, mint ahogy azt megszoktam. Korábban sohasem vezettem versenypályán, óriási élmény volt, hogy nem kellett a forgalomra koncentrálnom, csak magamra és a legnagyobb sebességre figyeltem. Az ilyen különleges pillanatokat a követőimnek is szeretném megmutatni a közösségi oldalamon. A leggyorsabb internet segítségével azonnal posztolhatok is, így rögtön megoszthatom életem fontos momentumait” – monda Lilu, aki azt is bevallotta, hogy korábban egyáltalán nem netezett, még egy fotó feltöltése is kisebb nehézséget okozott számára. – „Régebben egyáltalán nem érdekelt az internet, bevallom őszintén, nem is nagyon értettem hozzá. Azonban amióta elindult a blogom és a Facebook oldalam, teljesen megváltozott a hozzáállásom. Megtanultam posztolni az okostelefonomról, és mostanra nagyon élvezem” – tette hozzá a műsorvezető.

A legnagyobb sebesség élménye azonban nem csak Lilunak jár, a Telenor legújabb játékának három szerencsés nyertese kipróbálhatja a műsorvezető által tesztelt Porschét, valamint gazdára talál egymillió forint is. Részletek a telenor.hu/4G oldalon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*