Pornóból a bárpultba – stand-uposok civilben

 Pornófilm, könyvelőiroda, tárgyalóterem, Tőzsdepalota – a Comedy Central bemutatja humoristái civilben változatos foglalkozásokat űznek, és bárhol felbukkanhatnak. Higgyen a szemének, ha a bárpultban Hajdú Balázs szolgálja ki, ám ha viccet kér tőle, lehet, hogy vicét kap helyette. Vasárnap 19:30-kor indul a nagysikerű Comedy Central bemutatja nyolcadik évada!

Litkai Gergely civilben ügyvéd

Litkai Gergely civilben ügyvéd

A magyar humorcsatorna saját gyártású produkcióinak fellépőivel bárhol összefuthatunk az utcán, vagy akár a tárgyalóteremben, hiszen Litkai Gergely civilben ügyvéd. „Egyszer egy rajongóval pereskedtem, aki megkérdezte, hogy művész úrnak vagy ügyvéd úrnak szólítson? Hozzátette: nagyon tetszett neki a múltkori kabaré, és inkább egyezzünk meg peren kívül…” – mesélte a stand-uposok mentora és nagy fehér főnöke, aki orosz tévécsatornánál is dolgozott, illetve rövid ideig még fekete mosogatóként is, Németországban.

 A humorcsatorna kölyökképű fellépőjéről, Zsók Leventéről senki nem mondaná meg, hogy civilben egy erdélyi művelődési ház jól fésült igazgatója, aki gyakran szervez falunapokat. „A rendezvényszervezés csínját-bínját a beszédes nevű csíkszeredai Ecstasy Klubban szívtam magamba, ahol egy „forradalmi ötlettel” – ingyen itallal – azonnal felpezsdítettem a helyet. A csúcsról aztán egyenesen lefelé, egy fénymásolóba vezetett az utam” – árulta el az ifjú poéngyáros.

 A lassúbeszédű Hajdú Balázs is megjárta már az álláspiac Mariana-árkait. Dolgozott licence adminisztrátorként (jelentsen ez bármit is), kereskedett a tőzsdén, és három hónapot úgy húzott le egy kínai könyvelőirodánál, hogy diplomája ugyan van, de fogalma nincs a számvitelről. Civil pályáját kétségkívül pornófilmes statisztaszerepe koronázta meg. Jelenleg egy fővárosi szórakozóhelyen szolgálja ki a bulizókat, akik néha poént is kérnek a koktél mellé. „Előfordult már, hogy a hangzavar miatt, vicc helyett úgy értettem vicét kérnek, de lehet, hogy így mindenki jobban járt. Ugyanis civilben nem tudok viccet mesélni” – mondta el a szentesi humormaffia oszlopos tagja.

 Ha még több titokra kíváncsi a a poéngyárosok civil életéről, kövesse a Comedy Central bemutatja hamarosan induló, nyolcadik évadát. Vasárnap duplarésszel kezdünk!

Zsók Leventéről senki nem mondaná meg, hogy civilben egy erdélyi művelődési ház jól fésült igazgatója.

Zsók Leventéről senki nem mondaná meg, hogy civilben egy erdélyi művelődési ház jól fésült igazgatója.