Politikusok jókívánságai

Gyurcsány Ferenc tegnap mobiltelefonról töltötte fel újévi jókívánságát közösségi oldalára. ” Mindig jobbat kívánunk. Persze ritkán történik meg magától. Legyen erejük megőrizni, kijavítani, megváltoztatni.  Egy éjszakára felejtsék el a gondokat, örüljenek a reménynek, hogy jobb is lehet.  Köszönöm sokak barátságát, biztatását. Tartsanak ki mellettünk. Mi meg tesszük a dolgunkat.  Jobb, sikeresebb 2014-et kívánok mindannyiunknak.”

Mesterházy Attila kölyökpezsgővel koccintott és családi fotót posztolva közösségi oldalán írt az újrakezdés és a változás reményéről https://www.amdala.hu/ujevi-koszontes/. Nem feledkezett meg a kiváló, hétszeres világbajnok Forma 1-es pilótáról, akinek az életéért milliók aggódnak, és ezt írta:  “Drukkolok Schumacherért! Ezt a futamot is meg kell nyernie…”

Bajnai Gordon közösségi oldalán nem írt újévi köszöntőt, letudta a karácsonyi videóval és facebook bejegyzéssel már korábban. Viszont csakúgy, mint Mesterházy ő sem feledkezett meg a német legendáról, és a következő bejegyzést írta: ” Michael Schumacher egy kiváló sportoló és egy remek ember. Szorítok érte!” Újévi jókívánság nélkül ezt a posztot 640-en osztották meg.

A miniszterelnök közösségi oldalára szintén mobillal posztolt egy családi fotót, amely síelés közben/előtt készült: “Vitorlákat föl! BUÉK 2014!
http://imgur.com/rW9GoAe” . Az egy hete síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnok Forma 1-es pilótáról nem ír, de egy ilyen baleset után sokan meredeknek tarthatják a posztot.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*