Plakátrongálás egyenes adásban

Sokkoló látványban volt része ma reggel a budapesti autósoknak: a Róbert Károly krt. és a Lehet út sarkán egy törékeny hölgy egyensúlyozott egy létrán állva, miközben lendületes betűkkel firkált össze egy óriásplakátot. Persze nem “szimpla” graffitizés zajlott a csúcsforgalomban: Szekeres Adrien a Juventus 103.9 műsorvezetőinek felkérésére dedikálta saját – életnagyságúnál jóval nagyobb – arcképét.

Az énekesnő és férje ma reggel a “Helló Budapest!” vendégeként az erős nők mögött álló, biztos hátországot jelentő férfiakról beszélgetett Esperes Ákossal és Simori Renivel. Ákos lelkendezve mesélt az énekesnő közelgő koncertjét hirdető plakátról, amit úton a rádióba minden hajnalban megcsodál. Eszébe jutott, hogy valahogy egyedivé kellene varázsolni, ezért megkérte Adrient: dedikálja azt a Helló Budapest! hallgatóinak.

A rádió raktárából előásták a leghosszabb létrát és kisétáltak a plakáthoz, ahol Adrien – a tűsarkútól és rövid szoknyájától nem zavartatva – a legfelső fokra állva felírta a fővárosi autósoknak címzett üzenetét.

Mától tehát személyre szabott plakát mellett autóznak el a 13. kerületi autósok, egészen addig, míg egy elvakult Szekeres Adrien rajongó el nem lopja a plakátot.

Az énekesnő csak annyit kért: egy hétig még tartsa vissza magát minden relikviára vágyó vájtfülű Juventus 103.9 hallgató…

(Fotó: Juventus 103.9)